Horoscop Horoscop Leu 31.07.2016

Ziua de azi este favorabila negocerilor. Dimineata este posibil sa pleci intr-o calatorie in interes personal.
In ciuda dificultatilor cu care te vei confrunta vei reusi sa finalizezi o lucrare importanta in care ai investit mult timp si bani.

Horoscop săptămânal Leu 18 martie – 24 martie 2019

Este timpul să cauți mai puțin și să raționezi mai mult. Asta dacă vei dori cu adevărat să te cunoști pe cei din jurul tău și să măsori de două ori îninte de a acorda încrederea cu care i-ai obiștuit până acum. Ar putea să însemne decizii greu de luat dar, foarte necesare de altfel. Trebuie să realizezi concret ce să păstrezi și ce să elimini din viața ta.

Posibilitățile și oportunitățile apar de peste tot, dar fii atent că unele căi sunt potrivite și altele nu prea, așa că trebuie să te pui pe analizat și reanalizat în care dintre piscine intri. Nu e chiar ușor ce trebuie să implinești, insă fii preacaut și toate vor merge strună.

Spre finalul perioadei vei oscila de mai mai multe ori în fața unor decizii, dar nu te lasa dus de raționamente și date oferite din exterior, doar instinctele tale te pot sfătui cel mai corect. Tot acum e posibil să te revezi cu cineva din trecutul tău și e evident un mtiv de sărbătorit.

Horoscop Leu luna martie

Amibiția este cuvântul acestei luni. Cel mai afectat segment al vieții tale de ambiție va fi, desigur serviciul, acolo unde efectiv vei avea doar success. Nu ești pe deplin convins că știi exact cum se fac anumite lucruri, dar știi că vei reuși. Nu are cum să îți stea nimeni și nimic în cale, ție sau ambiției tale. Felul tău de a vedea perspectivele apropiate este cheia succesului de luna asta. Ai premoniția reușitei în fiecare dimineață și asta ăți dă foarte multă putere și încredere de sine.

O nouă relație se poate naște avându-si începutul acestă lună. Nu e o întâplare ci chiar se poate întâmpla, pentru că mediul de la servici sau o ieșire mai lungă în interes de servici, pot creea acestă oportunitate. Dacă ești intr-un cuplu, ai șanse luna aceasta să pui sare și piper, pentru că în relațiile apropiate cam bate vântul. Nu e din vina cuiva anume, dar acum e momentul ca tu să reiei poziția de lider tandru și protector. În cazul tău nu se pune problema lipsei de pasiune și tuturor celor ce decurg din asta, deci ar trebui să cauți adânc în sinea ta toate formulele și gesturile care să vă apropie ca la început. Ești bună pereche, doar trebuie să o mai și arați.

Tu tocmai realizezi că ai adus la normalitate unele valori și parametri ale investigațiilor pe care le faci. Nu ai nevoie de nimic decât de stilul de viață pe care îl ai deja și de multă răbdare. Financiar intri într-o perioadă de redresare pe care o așteptai de multă vreme. Cu toate acestea, nu trebuie să îți pui prea mult speranța în sprijinul pe care îl aștepți de la alții și nici nu e recomandat să faci investiții mari. Lasă lucrurile să meargă pe făgașul și în ritmul lor și vei avea parte de surprise plăcute.

Horoscop de ieri

O informatie destul de nelinistitoare ar putea sa te faca sa stai pe partea negativa a ceea ce inveti. Incearca sa nu cazi in aceasta capcana. Partea pozitiva va deveni mai evidenta pe masura ce ziua va trece. S-ar putea sa te decizi sa achizitionezi unele echipamente noi pentru a iti putea imbunatati comunicatiile, poate un telefon sau un computer nou. Incearca sa nu iti petreci prea mult timp din aceasta zi invatand cum sa le utilizezi!

Horoscop Leu 31.07.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului