Horoscop Leu luna martie

Amibiția este cuvântul acestei luni. Cel mai afectat segment al vieții tale de ambiție va fi, desigur serviciul, acolo unde efectiv vei avea doar success. Nu ești pe deplin convins că știi exact cum se fac anumite lucruri, dar știi că vei reuși. Nu are cum să îți stea nimeni și nimic în cale, ție sau ambiției tale. Felul tău de a vedea perspectivele apropiate este cheia succesului de luna asta. Ai premoniția reușitei în fiecare dimineață și asta ăți dă foarte multă putere și încredere de sine.

O nouă relație se poate naște avându-si începutul acestă lună. Nu e o întâplare ci chiar se poate întâmpla, pentru că mediul de la servici sau o ieșire mai lungă în interes de servici, pot creea acestă oportunitate. Dacă ești intr-un cuplu, ai șanse luna aceasta să pui sare și piper, pentru că în relațiile apropiate cam bate vântul. Nu e din vina cuiva anume, dar acum e momentul ca tu să reiei poziția de lider tandru și protector. În cazul tău nu se pune problema lipsei de pasiune și tuturor celor ce decurg din asta, deci ar trebui să cauți adânc în sinea ta toate formulele și gesturile care să vă apropie ca la început. Ești bună pereche, doar trebuie să o mai și arați.

Tu tocmai realizezi că ai adus la normalitate unele valori și parametri ale investigațiilor pe care le faci. Nu ai nevoie de nimic decât de stilul de viață pe care îl ai deja și de multă răbdare. Financiar intri într-o perioadă de redresare pe care o așteptai de multă vreme. Cu toate acestea, nu trebuie să îți pui prea mult speranța în sprijinul pe care îl aștepți de la alții și nici nu e recomandat să faci investiții mari. Lasă lucrurile să meargă pe făgașul și în ritmul lor și vei avea parte de surprise plăcute.

Horoscop Leu luna martie

leu

Istoric Horoscop Lunarhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului