Horoscop Luna Iubirii Gemeni

Pentru gemeni iubirea se va concentra mai mult pe relatia cu prietenii decat pe relatia romantica. Vei avea o multime de oferte de a petrece Ziua Iubirii in oras cu prietenii dar in cazul in care ai o relatie vei sti sa creezi un echilibru intre relatia ta si viata sociala. Persoana iubita va sti sa-ti arate iubirea iar tu ii vei oferi o experienta minunata.

Cei singuri vor fi cuprinsi de o senzatie de teama interioara in aceasta perioada si nu reusesc sa-si controleze emotiile impartasind tuturor sentimentul de care sunt cuprinsi. Nu te ingrijora exista sanse si pentru tine sa-ti gasesti jumatatea in aceasta luna. Concentreaza-te mai mult pe iubirea pe care o poti primi si oferi prietenilor pe care ii ai.

A iubi nu inseamana si a fi neaparat fericit asa ca cel mai bine este sa nu fortezi lucrurile chiar daca ai putea sa petreci Ziua Iubirii alaturi de un/o partener/a doar pentru a nu fi singur. Vei primi o surpriza de la unul dintre colegii sau partenerii tai care va reusi sa te faca sa te simti apreciat.
Chiar daca pare o sarcina herculeana pentru tine incearca sa Zambesti deoarece Iubirea nu te va ocoli in 2017!
Cadou norocos: cort.

Horoscop Luna Iubirii Gemeni

luna

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului