Zodia Berbec

Aceasta luna are propria sa cota de coborasuri, confuzii si frustrari. Cu toate acestea, o dorinta de a face ceva extraordinar va va oferi pozitivitatea si vointa de a merge mai departe. Acest lucru se datoreaza In principal Venusului care intra In Taur, iar acum este activ in Casa a 2-a. In acelasi timp, se prevede ca Saturn si Marte se vor afla In casa a 10-a.

Aceasta aliniere indica un program ocupat la fata locului de lucru. Persoanele cu aceiasi orientare in cariera si locuri de munca vor trebui sa lucreze ore suplimentare, depunand eforturi sporite pentru a respecta termenele limita. Daca sunteti un om de afaceri, alegerea planurilor de expansiune a afacerilor poate fi pe lista dvs. de prioritati. Pe masura ce luna avanseaza, Luna este In Capricornul Pamantului, care il va aduce in prim-plan. Va veti simti foarte incurajati si increzatori In acest moment si sunteti dispusi sa va oferiti tot ce aveti mai bun pentru orice activitate sau situatie care urmeaza.

S-ar putea sa fiti In lumina reflectoarelor pentru un motiv sau altul asa ca bucurati-va in tot acest timp. Atat Soarele cat si Mercurul sunt In Semnul dvs. In jurul lunii trecute, alinierea asigura timpi prosperi. O decizie inteligenta din partea dvs. va poate aduce o suma buna de bani, stabilizandu-va financiar. Pe masura ce Luna Intalneste Racul In Casa a 5-a de la Semnul dvs., exista posibilitatea ca voi sa fiti tentati sa incercati orice mod posibil pentru a castiga bani, uneori chiar si cele neetice.

Cu toate acestea, astfel de modalitati pot parea usoare, dar Intotdeauna ele aduc nenorocire In cele din urma. In plus, Jupiter, conducatorul casei a 9-a de noroc si avere, se misca In directie retrograda. In afara de aceasta, Saturn este de asemenea retrograd in prezent. Nu are rost sa va asumati nici un fel de risc. De asemenea, calendarul dvs. social este probabil sa fie plin in aceasta luna. Veti avea ocazia sa intalniti si sa salutati unele persoane destul de influente.

Zodia Berbec

lunar

Istoric Horoscop Lunarhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului