Zodia Gemeni

De multe ori lucrurile nu merg asa cum vrem noi. Dar, ne agatam de speranta unui viitor mai bun. Nu va nelinistiti daca intalniti ceva similar in aceasta luna. Pe masura ce doua planete care au influente diferite se deplaseaza prin casa a 8-a, norocul poate fi departe de a va favoriza acum. Sanatatea este aspectul cel mai pretentios. Problemele minore se pot transforma in boli majore daca sunt neglijate. Situatia generala si transformarea brusca a evenimentelor va pot oferi nopti nedormite. Dar, este important sa va indepartati stresul prin exercitii fizice sau prin meditatie.

Comunicarea este cheia relatiilor fericite, dar lipsa acesteia poate provoca neintelegeri. Daca sunteti casatoriti, asigurati-va ca va impartasiti gandurile si sentimentele, bune sau rele cu partenerul dvs. In caz de litigii, preluati conducerea si rezolvati problemele pentru binele dvs. Trebuie sa fiti foarte precauti cu privire la cuvintele si actiunile dvs., deoarece litigiile si nemultumirile sunt susceptibile de a continua toata luna. Incercati sa va relaxati mintea pentru a scapa de gandurile negative.

Daca esti singur, esti atat de dedicat muncii tale incat nu ai timp sa te gandesti la partenerul tau de suflet. Oamenii din relatii noi pot fi tentati sa-si petreaca timpul de calitate si sa se bucure de intimitatea fizica. Daca sunteti un angajat / detinator de locuri de munca, este posibil sa fiti un ghicitor in stele in aceasta luna, gestionand destul de bine responsabilitatile la locul de munca.

Pentru oamenii de afaceri, nu se prevede niciun eveniment care sa schimbe averea in aceasta luna. Dar, profiturile, cat de mici vor fi, va vor mentine afacerea in picioare. Cu toate acestea, asteptati ca lucrurile sa se schimbe pe masura ce progreseaza luna, deoarece veti fi mai bine plasati financiar.

Zodia Gemeni

lunar

Istoric Horoscop Lunarhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului