Horoscop Horoscop Pesti 03.04.2018

Ai putea trece de la optimism la pesimism in aceasta zi. Dintr-o data totul apare pe jumatate gol si sumbru. Te simti ca si cum ai merge in cercuri. S-ar putea sa te intrebi ce trebuie sa faci pentru a depasi aceasta situatie. Poti sa te convingi de aceasta stare de spirit cat de usor te-ai referit la ea. Poate ca nu este posibil, dar trebuie sa ai incredere in intuitia ta deoarece este necesar pentru a putea vedea din partea plina a paharului.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 15 – 21 iulie 2019

Ești într-o dispozitie foarte bună și ai o stare foarte aproape de fericire. Cu toate acestea, unii din jurul tău nu se bucură de aceleași trăiri, așa că vezi cum faci să nu deranjezi. Ia-o mai ușor cu ei și lasă-i să descopere ei în tine un remediu.
Ar cam trebui să mai umbli prin lista de prieteni, poate nu e un păcat să – scapi- de relațiile impuse sau de fațadă. Te eliberezi de o cenzură pe care trebuie să o aplici mereu în tot ce faci acum. Oare cum o să interpreteze cutare? Nu te problema ta! Tu ai o traiectorie pozitivă și plină de bucurii, așa că dă la o parte ce nu se portriveste peisajului.
Pe final de perioadă, un prieten din trecut își face apariția și te va surprinde plăcut cu noua sa atitudine și mentalitate. Ai la dispoziție căteva zile să reconsideri părerea despre acea persoană și să vă bucurați împreună de noi obiective.
Și forma fizică te va ajuta săptămâna asta, pentru că te simți nemaipomenit.

Horoscop Pesti luna iulie 2019

Luna aceasta va atrage atenția asupra chestiunilor legate de casă și de familie. Confrunta trecutul cu sinceritate, elibereaza-ti percepțiile și vei vedea o realitate mai fertilă și mai prezentă. Ai de ales, dar există un mod creativ în jurul unui obstacol aparent.
Pe măsură ce luna plină se aliniază, se subliniază o problemă profesională, cerându-ti să reevaluezi obiectivele și ambițiile. Talentele tale sunt recunoscute și ai multe de oferit lumii, dar îți urmărești chemarea? Rămâi aliniat la o viziune altruistă și poți găsi sprijin.
Spre sfarsitul lunii eliberezi conștient bagajele emoționale. Renunta la ideile superficiale despre ceea ce arata dragostea si romantismul si ai putea gusta ceva real si delicios. Pe măsură ce eclipsa totală a soarelui se aliniază luna viitoare, vei fi gata sa te eliberezi și să creezi o viață externă care să reflecte adevărul interior.

Horoscop de ieri

Oricare ar fi abilitatile sau talentele pe care le folosesti pentru a-ti atinge obiectivele prezente, poti parea blocat. Acest lucru ar putea da nastere unui sentiment de frustrare daca il lasi, dar incearca sa nu cazi in aceasta capcana. Daca nu te poti motiva, concentreaza-te pe altceva, poate o activitate pe care nu ai incercat-o niciodata inainte. Acest lucru ar putea face ca mintea ta sa reinceapa sa functioneze la nivel maxim, permitand celorlalte abilitati sa isi faca simtita prezenta.

Horoscop Pesti 03.04.2018

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului