Horoscop Horoscop Pesti 03.06.2016

Mintea ta va fi axata pe concepte spirituale exaltante astazi. Te-ai putea decide sa faci un efort pentru a studia materiale spirituale sau metafizice, sau sa participi la un curs, un atelier de lucru, sau o sesiune de meditatie cu oameni care iti impartasesc acest interes. Te gandesti, de asemenea, sa calatoresti intr-o tara asociata cu o traditie spirituala specifica, cum ar fi Israel, Egipt sau India. Noteaza-ti ideile astfel incat sa le ai pentru mai tarziu.

Horoscop săptămânal Pești 18 februarie – 24 februarie 2019

Se pare că ai ceva mai mulți bani de cheltuit și aceasta te va duce în situația de a uita măsura lor. Ai început să folosești shopping-ul ca masură de destresare mai ales în situațiile în care simți prea multă presiune pe tine. Chiar dacă asta se întâmplă, ar fi bine să îți pui și niște limite ca să nu ajungi în situația de a cheltui mai mult decât îți poți permite. Ar fi bine să încerci un masaj relaxant sau poate chiar o excursie scurtă, pot fi sanse de a te reconsidera în fața efortului pe care în depui susținut. Cumpărăturile pot fi distractive  dar de data asta alte optiuni ar fi de preferat.

Începând de joi, comunicarea este la ea acasă in ceea ce te privește. Ai șansa, în săptămânile care urmează, să îți împărtășești opiniile către ceilalți mult mai eficient. Promovează-ți capacitățile și bunurile la care ții cu persone cu care vibrezi, e un moment foarte prielnic. O creștere pozitivă se va remarca imediat.

Horoscop Pesti luna februarie

Încă de săptamâna trecută, în inima ta se pare că s-au născut speranțele unei relații. E posibil să nu fi realizat într-u totul ce fel de stare te așteaptă, dar asta face lucrurile mai frumoase, mai naturale. Dacă e o furnicătură mică sau o adevarată avalanșă, oricum ar fi bine să începi să cauți circumstanțele favorabile pentru ca aceasta să se întâmple. Așa vei aduce la realitate ceea ce, acum doar tu simți.

Când vine vorba de serviciu nu oprești din a te întreba dacă e bine sau nu să continui aici sau poate ar fi timpul pentru a încerca o schimbare. La această intrebare te chinui să-ți răspunzi de ceva timp și se pare că nu ai gasit încă acel răspuns. Pe deoparte e dorința de schimbare, pe de altă parte e frica de noi și de necunoscut. E firesc să simți acestea, mai ales că nu ai acea siguranță perfectă pe ceea ce detii ca și competențe.

Un mic pont, nu e nimeni foarte sigur pe competențele sale atunci când se raporteaza la o activitate sau la un loc nou. De aceea este recomandat să te inarmezi cu încredere și să pornești la drum. Vei vedea că nu regreți și că pe masură ce timpul trece apare și încrederea din ce în ce mai puternică în propriile puteri și viziuni. Ai o resursă deosebită la îndemâna, timpul, pe care îți recomand să îl folosești cât mai mult pentru formarea ta și pentru dobândirea de noi calități.

Horoscop de ieri

Daca nu te-ai simtit prea bine in ultima vreme, un val de putere interioara te-ar putea impinge sa te dai peste cap pentru a te putea simti din nou puternic si sanatos. Ai putea decide sa iti completezi toate sarcinile neterminate astazi si ai putea reusi sa le faci pe cele mai multe pana la sfarsitul zilei. Nu uita sa iti acorzi putin timp pentru a te bucura de tine. Vrei sa profiti la maxim de puterea ta noua.

Horoscop Pesti 03.06.2016

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange