Horoscop Horoscop Pesti 04.01.2020

Nu lua nimic la valoarea nominala astazi, mai ales daca implica bani. Este posibil ca un prieten sau un coleg sa te abordeze cu o afacere prea buna pentru a fi adevarata. Nu te lasa prins de promisiunea bogatiilor rapide. Orice afacere care este prezentata drept „prea buna pentru a fi adevarata” este de obicei o greseala.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 13 – 19 ianuarie 2020

Crezi că te poți retrage cu mare ușurință dintr-o activitate care nu te mai interesează pentru că nu îți aduce profitul pe care îl sperai. Cei care au fost alături de tine în proiect se simt acum îndepărtați și vrei sau nu vei fi nevoit să porți unele discuții despre comportamentul tău. Se impune un strop de diplomație și poți chiar să îți ascunzi adevăratele motive pentru a nu-i jigni.
Pe plan amoros, sentimentele tale pentru o persoană din trecut sunt reactivate de o întâlnire aparent întâmplătoare cu fostul partener. Analizezi situația din trecut și îți pui în plan să reiei legătura cu fostul partener.

Horoscop Pesti luna ianuarie 2020

In prima parte a lunii unele lucruri nu vor functiona tocmai asa cum ti-ai dorit iar lucrurile pot oscila brusc.
Norocul nu intarzie si aproape de jumatatea lunii vei primi castiguri frumoase pe eforturile depuse pana acum. O mare parte din aceasta perioada o vei dedica familiei asigurandu-va ca este o atmosfera placuta in casa si intarind relatiile cu rudele indepartate. Trebuie sa profiti de momentele de odihna, fara sa te simti vinovat, deoarece relaxarea iti va da o stare mentala excelenta. Luna aceasta este perfecta pentru reinnoirea garderopei, modificarea locuintei si de ce nu pentru inceperea unei relatii noi de dragoste.

Horoscop de ieri

Mintea ta tinde intotdeauna sa fie rapida si agila, dar astazi s-ar putea sa descoperi ca merge foarte rapid, ca urmare a infuziei de informatii noi primite prin carti, ziare, televiziune sau internet. Discutiile cu ceilalti ar putea contribui si ele. S-ar putea sa decizi sa imbratisezi cateva concepte inovatoare care ar putea duce la o extindere a orizonturilor tale. La un moment dat, trebuie sa mergi la un antrenament. Trebuie sa echilibrezi mentalul cu fizicul.

Horoscop Pesti 04.01.2020

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului