Horoscop Horoscop Pesti 04.08.2019

Astazi vei avea unele asteptari mult prea mari de la cei din jur si in mod inevitabil ajungi sa fii usor dezamagit. Ar fi inficat sa nu uiti ca a gresi e omeneste, deci nimeni nu este perfect. Cat despre dezamagire, cel mai bun de a o evita este sa iti calibrezi mai bine asteptarile, astfel incat sa fie realiste. Ai grija la ceea ce faci in aceasta zi deoarece risti sa dezamagesti pe cineva apropiat.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 14-20 octombrie octombrie 2019

In cursul acestei saptamani pot aparea noi contracte si oferte de afaceri. De asemeni poate aparea si o noua relatie de dragoste. Poti obtine bani din surse neasteptate sau poti sa oferi bani cu imprumut.
In weekend Soarele se armonizeaza cu Jupiter ceea ce inseamna ca vei investi mai mult timp in familie si prieteni.

Horoscop Pesti luna octombrie 2019

Marte se deplaseaza prin sectorul tau de mesaje, ceea ce inseamna ca vei avea puterea si curajul de a vorbi si de a comanda prin intermediul mintii, avand posibilitatea
de a convinge pe oricine sa faca orice.
Daca vorbim despre romantism, luna aceasta nu te va dezamagi! Te vei baza pe credinta si fantezie si vei fi foarte multumit! Te vei conecta cu persoane amabile care par sa impartaseasca aceleasi pasiuni ca si tine si cu care ai aceleasi sperante in ceea ce priveste politica sau viitorul.
Pe masura ce Soarele se confrunta cu Jupiter in a 3 a saptamana a lunii probabil vei simti un sentiment de nostalgie sau plictiseala, dar aceasta stare nu va tine prea mult.
Pana la sfarsitul lunii vei reusi sa-ti imbunantesti mult stilul de viata, facandu-ti un program mai sanatos si mai fericit.

Horoscop de ieri

Astazi ar putea avea loc o adunare improvizata, care poate aduce in acelasi loc si unii vecini. Cineva ar putea incepe o runda de barfe, iar acest lucru te-ar putea dezactiva. S-ar putea sa te intrebi daca vor incepe sa vorbeasca cu tine macar atunci cand pleci! Nu te lasa. Ascultarea unei astfel de discutii iti poate da dureri de cap. Barfa este ultimul refugiu al oamenilor care nu au viata.

Horoscop Pesti 04.08.2019

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului