Horoscop Horoscop Pesti 04.09.2016

Astazi vei avea parte de unele conflicte deoarece exagerezi in a iti impune punctul de vedere. Incearca sa eviti sa te contrazici cu cei din jur deoarece este riscul de a provoca o cearta mai aprinsa. Cel mai bine este sa fii calm si sa eviti intalnirile cu prietenii.

Horoscop saptamanal Pesti 03-09 august 2020

Treci cu bine de perioada de izolare autoimpusă și acum eşti foarte înclinat să pui accentul pe viaţa socială. Vrei să ai alături de tine oameni cât mai mulţi fără să îţi pui problema dacă sunt de bună credinţă sau nu, iar pe termen lung acest lucru te va costa destul de mult. Evită persoanele din anturaj care nu au o viziune foarte clară asupra viitorului, căci eşti destul de uşor influenţabil, mai ales spre mijlocul săptămânii.

La muncă socializarea este benefică dacă nu ai urechi pentru pesimiști. Foarte mulți vor să semene îndoială în sufletul tău pentru a profita de o posibilă șovăială a ta și a căpăta poziții mai favorabile decât tine.

Horoscop Pesti luna august 2020

Aceată lună pentru pești va fi plină de încercări , lucrurile vor oscila brusc, de la un avânt în sus , peștii pot cădea brusc . Daca ar fi descrisa printr-un cuvant ar fi: instabilitate. În această perioadă nu luați decizii pripite , ganditi-le bine și verificați tot . La fel și pe partea financiară, nu faceți imprumuturi , si nici investitii , posibil sa pierdeti sume majore .
Instabilitatea vine din interior , peștii simt că nimeni nu îi înțeleg , că nimeni nu le este aproape și toți îi critică, chiar și rudele .
Nativii ar trebui să privească lucrurile din alt unghi , și să nu reacționeze la criticile altora, ele nu neaparat sunt constructive , odată ce peștii vor învata să-și controloze emoțiile și să se consume pentru lucruri cu adevarat importante , atunci vor recapata stabilitatea .
În schimb viața personală merge bine, peștii primesc atenția dorită și în momentele dificile gasesc susținere din partea partenerului său . Deși luna aceatsa vor fi nervoși și foarte agitați , partenerii lor vor avea suficientă răbdare să îi asculte iar în unele momente chiar să-i suporte .

Horoscop de ieri

Se pare ca in aceasta zi cariera ta profesionala depinde de multa munca, sarguinta, atentie la detalii, precizie si cunostinte. Totusi, este absolut inutil si chiar de nedorit pentru tine sa castigi cel mai bun timp imediat si sa incerci sa gasesti toate detaliile proiectului care ti-a fost incredintat. Vei observa in timp ca ai inclinatie catre alt domeniu.

Horoscop Pesti 04.09.2016

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului