Horoscop Horoscop Pesti 04.09.2016

Astazi vei avea parte de unele conflicte deoarece exagerezi in a iti impune punctul de vedere. Incearca sa eviti sa te contrazici cu cei din jur deoarece este riscul de a provoca o cearta mai aprinsa. Cel mai bine este sa fii calm si sa eviti intalnirile cu prietenii.

Horoscop saptamanal Pesti 14-20 octombrie octombrie 2019

In cursul acestei saptamani pot aparea noi contracte si oferte de afaceri. De asemeni poate aparea si o noua relatie de dragoste. Poti obtine bani din surse neasteptate sau poti sa oferi bani cu imprumut.
In weekend Soarele se armonizeaza cu Jupiter ceea ce inseamna ca vei investi mai mult timp in familie si prieteni.

Horoscop Pesti luna octombrie 2019

Marte se deplaseaza prin sectorul tau de mesaje, ceea ce inseamna ca vei avea puterea si curajul de a vorbi si de a comanda prin intermediul mintii, avand posibilitatea
de a convinge pe oricine sa faca orice.
Daca vorbim despre romantism, luna aceasta nu te va dezamagi! Te vei baza pe credinta si fantezie si vei fi foarte multumit! Te vei conecta cu persoane amabile care par sa impartaseasca aceleasi pasiuni ca si tine si cu care ai aceleasi sperante in ceea ce priveste politica sau viitorul.
Pe masura ce Soarele se confrunta cu Jupiter in a 3 a saptamana a lunii probabil vei simti un sentiment de nostalgie sau plictiseala, dar aceasta stare nu va tine prea mult.
Pana la sfarsitul lunii vei reusi sa-ti imbunantesti mult stilul de viata, facandu-ti un program mai sanatos si mai fericit.

Horoscop de ieri

Traficul in cartierul tau ar putea fi congestionat dincolo de orice ai vazut pana acum. Poate ca un accident sau o constructie blocheaza strada. Poate fi aproape imposibil sa ajungi undeva cu masina, chiar si la magazinul alimentar. Daca trebuie sa iesi, sa te plimbi sau sa mergi cu bicicleta , ar putea dura o ora pentru a face ceea ce ar dura in mod normal cateva minute. Mai bine ramai acasa!

Horoscop Pesti 04.09.2016

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului