Horoscop Horoscop Pești 05.04.2016

Astăzi poate fi o zi de relaxare, cu condiția să depui efortul necesar pentru a face față constrângerilor materiale. Nimic nu ți-ar face mai mare plăcere decât să-ți petreci o mare parte din zi planificând activități distractive pentru viitor. Dar, din păcate, cererile din partea familiei tale, prieteniilor, sau șefului tău te obligă să te concentrezi în această direcție. Cu toate acestea, nu renunți, cu totul, la planurile tale.

Horoscop saptamanal Pesti 17 -23 iunie 2019

Energia astrală te încurajează să te relaxezi și să te liniștesti, să iei lucrurile mult mai lent cu privire la o anumită relație care te-a tinut într-o febră destul de îndelungată. Persoana în cauză se simte atrasa de tine și nu-și va schimba mintea în grabă. Permite sentimentelor tale mai profunde să apară, astfel încât să le poti împărtăși.
Răbdarea ta va fi rasplatita, și, în cele din urmă, vei culege recompensele muncii depline pe care ai facut-o. Nu te opri acum! Este o saptamana bună pentru a planta semințele pentru succesul viitor, dar nu uita să te opresti și să te răsplătesti!

Horoscop Pești luna iunie 2019

Din ce în ce mai mult te vor preocupa problemele de familie, adică acele conturi lasate deschise, neîncheiate, de care uneori voiai intenționat să uiți. Nu e clar daca sunt problem sau pur și simplu preocupări în acest sens, dar să nu uită un lucru foarte impoprtant, tu poți găsi oricând o suluție ingenioasă într-o încurcătură.

La jumătatea lunii te vei întâlni cu ceva provocari in viața profesională și vei avea de luat decizii destul de impactabile pentru viitor. Nu faci nimic din ceea ce crezi că ar trebui să faci, ești doar pus pe gânduri ce să alegi, o imagine publică puțin deformată sau un comfort asigurat.  E momentul să dai dovadă de altruism, să faci chiar un effort în acest sens, pentru că e singura ieșire care te prinde în situația data.

Spre final de lună vei reuși să trăiești acea stare de eliberare, de descătușare de o povară destul de incomodă. Fii realist și pozitiv și o să ai cea mai frumoasă răsplată, chiar din preajma ta oferită.

Horoscop de ieri

Cand va veni vorba de probleme de dragoste, probabil ca vei fi intr-o situatie dificila . Problema este ca poate parea ca exista un element de detasare in curs de dezvoltare. Partenerul tau se poate indeparta de tine in loc sa se apropie. Ori asta, sau simti ca el sau ea pur si simplu nu se refera la tine asa de intim cum ti-ai dori.

Horoscop Pești 05.04.2016

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului