Horoscop Horoscop Pesti 08.02.2017

Ce s-ar intampla daca te vei decide sa ai grija de tine astazi? Astazi vei avea nevoie sa te relaxezi, sa te lasi purtat de val si sa iti indeplinesti unele vise. Lasa sarcinile zilnice deoparte si intinde-te incercand sa te eliberezi de toate grijile. Ai nevoie de pace, liniste si nu este necesar sa faci anumite sarcini. Relaxeaza-te.

Horoscop săptămânal Pești 11 februarie – 17 februarie 2019

Mai puneți și apă în vin. Așa se anunță această săptămână. La service vei avea parte de avansare sau cel puțin aprecieri deosebite, dar care dau loc riscului de a intra în conflict de autoritate cu unii dintre colegi care nu înțeleg exact cum ar fi normal s se așeze lucrurile. De aceea cel mai bine este ca la muncă să nu țineți partea nimănui și să rămâi neutru .

În familie se întrevăd anumite manifestări ale geloziei în viitorul apropiat, dar ai posibilitatea să împiedici să se întâmple toate acestea. Ești deschis și comunicativ, deci poți discuta și despica problemele înainte ca ele să se răsfrângă asupra ta.

Horoscop Pesti luna februarie

Încă de săptamâna trecută, în inima ta se pare că s-au născut speranțele unei relații. E posibil să nu fi realizat într-u totul ce fel de stare te așteaptă, dar asta face lucrurile mai frumoase, mai naturale. Dacă e o furnicătură mică sau o adevarată avalanșă, oricum ar fi bine să începi să cauți circumstanțele favorabile pentru ca aceasta să se întâmple. Așa vei aduce la realitate ceea ce, acum doar tu simți.

Când vine vorba de serviciu nu oprești din a te întreba dacă e bine sau nu să continui aici sau poate ar fi timpul pentru a încerca o schimbare. La această intrebare te chinui să-ți răspunzi de ceva timp și se pare că nu ai gasit încă acel răspuns. Pe deoparte e dorința de schimbare, pe de altă parte e frica de noi și de necunoscut. E firesc să simți acestea, mai ales că nu ai acea siguranță perfectă pe ceea ce detii ca și competențe.

Un mic pont, nu e nimeni foarte sigur pe competențele sale atunci când se raporteaza la o activitate sau la un loc nou. De aceea este recomandat să te inarmezi cu încredere și să pornești la drum. Vei vedea că nu regreți și că pe masură ce timpul trece apare și încrederea din ce în ce mai puternică în propriile puteri și viziuni. Ai o resursă deosebită la îndemâna, timpul, pe care îți recomand să îl folosești cât mai mult pentru formarea ta și pentru dobândirea de noi calități.

Horoscop de ieri

Ai putea sa te simti putin singur astazi, chiar daca exista oameni in jurul tau. Poate parea ca toata lumea este pe un plan diferit. Poate crezi ca nu ai nimic in comun cu ceilalti, chiar si cu cei cu care te simti cel mai apropiat. S-ar putea sa fii ingrijorat cu privire la ceea ce gandesc altii despre tine dupa ce le-ai spus ceea ce gandesti sau simti cu adevarat. Nu lasa acest lucru sa te opreasca sa iti faci auzite gandurile.

Horoscop Pesti 08.02.2017

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange