Horoscop Horoscop Pesti 10.09.2020

Prea multa rasfatare te poate lasa cu dureri de cap sau de stomac pana la punctul in care ati putea dori sa petreceti cea mai mare parte a zilei in pat. Stresul acestei afectiuni te poate determina sa te certi cu membrii familiei, dar aminteste-ti ca nu acestia au ales excesul. Racoreste-te, odihneste-te si recastiga-ti puterile. Te vei intoarce in lumea reala destul de curand.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 14 – 20 septembrie 2020

Saptamana aceasta iti aduce oportunitati, idei si persoane noi si interesante, dar nu stii ce sa faci cu ele. Acorda-ti timp, pentru ca lucrurile nu sunt ceea ce par. Mai tarziu vei vedea cele mai bune oportunitati care dau roade. Actiunile pripite nu aduc nimic. Sanatatea iti da unele motive de ingrijorare.

Horoscop Pesti luna septembrie 2020

Pasiunea, creativitatea și loialitatea sunt subiecte foarte importante pentru Pesti, motiv pentru care vă puteți simți atât de sensibil în această perioadă a anului. Este timpul să renunți la orice relații sau responsabilități care nu isi au locul perfect în inima ta și să te deschizi, să te schimbi! O mare scuturare va ajunge probabil în viața ta de dragoste și s-ar putea să decizi să închei o relație (îți dorești libertatea luna aceasta) sau să cunoști pe cineva la un nivel și mai profund … sau poate ambele! Atât de mulți oameni și circumstanțe noi și neașteptate pot intra în viața ta în această lună!
Marte iti aduce curajul de care ai nevoie pentru a te confrunta cu umbra ta, iar Venus aduce binecuvântări și cadouri dacă poți fi real cu privire la emoțiile, dorințele și nevoile tale.

Horoscop de ieri

Ti-ai facut planuri ca un partener romantic sa vina la tine acasa? Daca da, nu te grabi sa te pregatesti. Prietenul tau va intarzia probabil. Evenimentele care nu pot fi controlate de nimeni au intervenit si s-ar putea sa trebuiasca sa astepti. Nu te axa pe asta. Nu iti imagina tot felul de scenarii oribile. Prietenul tau va aparea chiar daca este mai tarziu decat era planificat. Incearca sa te distrezi!

Horoscop Pesti 10.09.2020

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului