Horoscop Horoscop Pesti 12.08.2016

Vei simti nevoia de a vorbi cu o persoana de sex opus despre problemele tale sentimentale. Este posibil sa ai sentimentul ca esti neglijat. Starea ta de inhibitie si lipsa de sociabilitate ar putea sa agraveze neintelegerile cu o persoana draga.

Horoscop saptamanal Pesti 14-20 octombrie octombrie 2019

In cursul acestei saptamani pot aparea noi contracte si oferte de afaceri. De asemeni poate aparea si o noua relatie de dragoste. Poti obtine bani din surse neasteptate sau poti sa oferi bani cu imprumut.
In weekend Soarele se armonizeaza cu Jupiter ceea ce inseamna ca vei investi mai mult timp in familie si prieteni.

Horoscop Pesti luna octombrie 2019

Marte se deplaseaza prin sectorul tau de mesaje, ceea ce inseamna ca vei avea puterea si curajul de a vorbi si de a comanda prin intermediul mintii, avand posibilitatea
de a convinge pe oricine sa faca orice.
Daca vorbim despre romantism, luna aceasta nu te va dezamagi! Te vei baza pe credinta si fantezie si vei fi foarte multumit! Te vei conecta cu persoane amabile care par sa impartaseasca aceleasi pasiuni ca si tine si cu care ai aceleasi sperante in ceea ce priveste politica sau viitorul.
Pe masura ce Soarele se confrunta cu Jupiter in a 3 a saptamana a lunii probabil vei simti un sentiment de nostalgie sau plictiseala, dar aceasta stare nu va tine prea mult.
Pana la sfarsitul lunii vei reusi sa-ti imbunantesti mult stilul de viata, facandu-ti un program mai sanatos si mai fericit.

Horoscop de ieri

Ai un mod bland de a te exprima fata de persoana iubita. Nu este stilul tau de a face gesturi marete sau de a cumpara cadouri extravagante. Preferi sa petreci timp de calitate impreuna cu prietenii, vorbind si glumind. Astazi este posibil sa fii intr-o dispozitie neobisnuit de romantica si sa marturisesti profunzimea sentimentelor tale. Acest lucru va avea doar efectul la care speri!

Horoscop Pesti 12.08.2016

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului