Horoscop Horoscop Pesti 13.12.2016

Vei dori sa folosesti toata ziua dispozitivile electronice si gadget-urile pentru a iti face viata mai usoara. De ce sa petreci prea mult in bucatarie sa toci la cutit cand ai atatea dispozitive care pot face treaba in locul tau. Un prieten te va vizita si vei dori sa petreceti toata ziua povestind si punand la cale unele planuri pentru zilele ce vor urma.

Horoscop saptamanal Pesti 17 -23 iunie 2019

Energia astrală te încurajează să te relaxezi și să te liniștesti, să iei lucrurile mult mai lent cu privire la o anumită relație care te-a tinut într-o febră destul de îndelungată. Persoana în cauză se simte atrasa de tine și nu-și va schimba mintea în grabă. Permite sentimentelor tale mai profunde să apară, astfel încât să le poti împărtăși.
Răbdarea ta va fi rasplatita, și, în cele din urmă, vei culege recompensele muncii depline pe care ai facut-o. Nu te opri acum! Este o saptamana bună pentru a planta semințele pentru succesul viitor, dar nu uita să te opresti și să te răsplătesti!

Horoscop Pești luna iunie 2019

Din ce în ce mai mult te vor preocupa problemele de familie, adică acele conturi lasate deschise, neîncheiate, de care uneori voiai intenționat să uiți. Nu e clar daca sunt problem sau pur și simplu preocupări în acest sens, dar să nu uită un lucru foarte impoprtant, tu poți găsi oricând o suluție ingenioasă într-o încurcătură.

La jumătatea lunii te vei întâlni cu ceva provocari in viața profesională și vei avea de luat decizii destul de impactabile pentru viitor. Nu faci nimic din ceea ce crezi că ar trebui să faci, ești doar pus pe gânduri ce să alegi, o imagine publică puțin deformată sau un comfort asigurat.  E momentul să dai dovadă de altruism, să faci chiar un effort în acest sens, pentru că e singura ieșire care te prinde în situația data.

Spre final de lună vei reuși să trăiești acea stare de eliberare, de descătușare de o povară destul de incomodă. Fii realist și pozitiv și o să ai cea mai frumoasă răsplată, chiar din preajma ta oferită.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi foarte expansiva pentru tine. Emotiile te pot duce in situatii favorabile cu ceilalti. Ritmul zilei poate parea putin lent, dar acest lucru poate fi folosit in avantajul tau. Examineaza fiecare detaliu cu grija si incearca sa nu lasi nici o piesa a ecuatiei neatinsa. Ar trebui sa te bucuri de o dispozitie stabila, grijulie care radiaza si atrage alte persoane spre tine.

Horoscop Pesti 13.12.2016

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului