Horoscop Horoscop Pesti 15.10.2020

Te simti mai puternic ca niciodata. Ai de reparat imaginea gresita pe care ti-ai creat-o in fata unor persoane noi din anturaj. Totusi, nu este momentul sa fortezi nota, doar timpul va decide daca ei te vor accepta sau nu, indiferent de eforturile pe care le depui tu.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 14 – 20 septembrie 2020

Saptamana aceasta iti aduce oportunitati, idei si persoane noi si interesante, dar nu stii ce sa faci cu ele. Acorda-ti timp, pentru ca lucrurile nu sunt ceea ce par. Mai tarziu vei vedea cele mai bune oportunitati care dau roade. Actiunile pripite nu aduc nimic. Sanatatea iti da unele motive de ingrijorare.

Horoscop Pesti luna octombrie 2020

Marte se deplaseaza prin sectorul tau de mesaje, ceea ce inseamna ca vei avea puterea si curajul de a vorbi si de a comanda prin intermediul mintii, avand posibilitatea
de a convinge pe oricine sa faca orice.
Daca vorbim despre romantism, luna aceasta nu te va dezamagi! Te vei baza pe credinta si fantezie si vei fi foarte multumit! Te vei conecta cu persoane amabile care par sa impartaseasca aceleasi pasiuni ca si tine si cu care ai aceleasi sperante in ceea ce priveste politica sau viitorul.
Pe masura ce Soarele se confrunta cu Jupiter in a 3 a saptamana a lunii probabil vei simti un sentiment de nostalgie sau plictiseala, dar aceasta stare nu va tine prea mult.
Pana la sfarsitul lunii vei reusi sa-ti imbunantesti mult stilul de viata, facandu-ti un program mai sanatos si mai fericit.

Horoscop de ieri

In aceasta zi vei fi nevoit sa te confrunti cu o problema pe care ai tot amanat-o in ultima perioada. Poate fi vorba despre un conflict cu o veche cunostiinta ce te roade pe dinauntru de ceva timp. Incearca sa gasesti oportunitatea de a repara aceasta situatie neplacuta. Vei vedea ca dupa ce vei reusi sa spui ce te deranjeaza, vei petrece mai mult timp amintindu-ti de momentele placute.

Horoscop Pesti 15.10.2020

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului