Horoscop Horoscop Pesti 18.02.2020

Astazi s-ar putea sa te simti mai iritat decat ai fi deobicei la intrebarile prietenilor, colegilor, partenerilor si copiilor. Ai putea fi inconjurat de situatii nervoase. In aceste momente, cel mai bine ar fi sa ramai concentrat si sa incerci sa faci eforturi pentru a fi o persoana prietenoasa. Exista posibilitatea ca tensiunea cu ceilalti sa iti transforme ziua intr-una incomoda.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 06 – 12 aprilie 2020

Peștii visează la o iubire caldă și suavă ca în povești, iar această săptămână obțin contrariul. Niște întâlniri romantice se finalizează cum nu se poate mai rău pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Pe de altă parte relațiile cu familia sunt și ele destul de încordate pentru că ideile despre cum ar trebui să arate locuința nu se potrivesc. Oricât ar vrea să facă pe plac celor din jur, Peștii nu pot să nu își exprime clar punctul de vedere.

Dincolo de tensiunile din sfera relațională este un moment propice pentru afirmarea pe plan profesional. Marți și miercuri nativii acestui semn zodiacal au șanse mari să obțină o promovare sau chiar o mărire de salariu pentru munca depusă în ultima vreme. Ceva mai mulți bani sunt de bun augur pentru acești nativi pentru că au planuri mărețe legate de spațiul de locuit.

Horoscop Pesti luna aprilie 2020

Pe pești umorul îi însoțește încă de la începutul acestei luni, însă nu trebuie uitată moderația, orice exces vă poate cauza mici neplaceri. Trebuie acordată mai multă importanță activităților de bază, abilitățile de bun coordonator te vor ajuta la remedierea problemelor însă nu încerca amânarea acestora.
În a doua jumătate a lunii, ai putea să te gândești la o vacanță, ai nevoie de odihnă și tu știi asta.
Acesta este momentul cel mai bun pentru ați încarca bateriile și să acorzi mai multa atenție aspectelor legate de nutriție și starea de sănătete. Gândeștete la persoanele pe care le-ai neglijat în ultima perioadă și încearca să comunici mai mult cu acestea.

Horoscop de ieri

Dupa cateva zile care au fost un pic serioase, astazi te trezesti cu o inima usoara si energie nelimitata! Capacitatea ta de seductie va fi la apogeu, asa ca de ce sa nu o folosesti in avantajul tau? Barbatii si femeile care lucreaza cu tine, vor ceda astazi dorintelor tale. Influenta ta se extinde la toate nivelurile organizatiei. Daca te-ai gandit sa-i ceri sefului tau o crestere de salar, fa-o azi!

Horoscop Pesti 18.02.2020

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului