Horoscop Horoscop Pesti 21.08.2016

Ai sanse mari de a incepe o noua afacere ce iti va aduce unele beneficii satisfacatoare atat pe plan profesional cat si financiar. Incearca sa nu te fortezi prea mult la locul de munca deoarece exista riscul sa te imbolnavesti sau sa te accidentezi. Fii foarte atent in ceea ce faci!

Horoscop săptămânal Pești 25 martie – 31 martie 2019

              Te afli încontinuare în faza de ați prioritiza resursele financiare pe categorii de necesități și după un plan temporar foarte bine pus la punc. Ești preocupat de proprietățile pe care le deții și de necesitatea menținerii acestora în condițiile date. Poate vei lua și anumite decizii de transformare a unor bunuri în bani, pe care să îi folosești ulterior pentru alte investiții.

Chiar aproape, pe la mijlocul săptămânii, va fi momentul cheie în transformarea unor diferende din situația financiară în oportunitatea capitalizării pentru viitor. Decizia trebuie să fie bine documentată și să nu te pripești, ai cea mai bună variantă în față, așa că nu te grăbi, mai stai doar câteva ziel și vei descoperi că va fi mai avantajos.

Dacă vei înțelege excat valoarea imediată a deciziilor/faptelor tale vei avea doar de câștigat pe termen lung, si pentru acesta ai de respectat o singură condiție: nu te grăbi, astrele sunt de partea ta.

Horoscop Pesti luna martie

Este cea mai propice perioadă de până acum ca să te remarci la servici. Desi nu vor apărea măriri salariale, statutul tău va fi cel care se îmbunătățește. Cine stie, poate e timpul avansării? Fie că te-ai gândit sau nu la această variant, e bine să rămâi la fel de implicat în cee ace faci și să lasi pe alții să decidă acete aspect importante din viața ta. Ești foarte aproape, nu te grabi ca să nu strici totul.

Peștii iubesc tainic, dar luna care vine aduce ceva schimbări în relațiile affective. Dacă vei dori să oficializezi o relație mai veche, acum ai șanse destul de mari să o faci. Doar să știi un lucru, în dragoste nimic nu se întâplă de la sine și nici trecerea timpului nu aduce progrese, trebuie să te implicit. Ascultă-te bine pe tine însuți și apoi acționează așa cum te pricepi tu mai bine, cu tact – strategic. Pentru cei căsătoriți se recomandă multă prudență în abordarea partenerului pe problemele sensibile, legate de decizii financiare sau decizii de călătorie. Se pare că nu e cel mai bun moment să puneți astfel de teme în discuție.

Parcă vrei să schimbi ceva, totuși c ear putea fi mai elocvent decât o schimbare de look. Ești hotărât să o faci și chiar e un moment bun pentru asta. Starea ta fizică și energetică e bună și nu ai de ce să te plâgi, tine-o tot așa și ăți va fi bine.

Nimic nou cu banii pe care îi plimbi dintr-un buzunar în altul. Poate spre sfârșitul lunii se mai întrevăd ceva îmbunătățiri la acest capitol. Până atunci însă, fii deosebit de atent la nemulțumirile create de cash-flow, pot degenera în discuții interminabile și uneori în blocaje. Nu amplifica o afecțiune care deja există și pe care, în curând o vei depăși. E timp pentru toate, chiar și pentru solicitarea unei măriri de salar, dar nu încă!

Horoscop de ieri

O mare parte din aceasta zi va fi o continuare a zilei de ieri, dar poate cu putin mai multa intensitate pentru tine. Exista o anumita tensiune in aer ce te va face sa iti schimbi brusc starea. Acest zgomot de fond poate sa nu ofere cel mai bun mediu de lucru, dar ar trebui sa poti naviga fara probleme. Regleaza-ti vorbirea si continua.

Horoscop Pesti 21.08.2016

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului