Horoscop Horoscop Pesti 22.12.2016

Vocile din capul tau sunt mai tari decat de obicei si ai putea fi cel care pune franele trenului pe cont propriu. Vezi ce poti face pentru a putea incetini palavrageala care continua sa dicteze narativ pe tot parcusul zilei. Ar fi indicat sa incerci sa te odihnesti pentru a nu avea unele probleme de sanatate.

Horoscop saptamanal Pesti 15 – 21 iulie 2019

Ești într-o dispozitie foarte bună și ai o stare foarte aproape de fericire. Cu toate acestea, unii din jurul tău nu se bucură de aceleași trăiri, așa că vezi cum faci să nu deranjezi. Ia-o mai ușor cu ei și lasă-i să descopere ei în tine un remediu.
Ar cam trebui să mai umbli prin lista de prieteni, poate nu e un păcat să – scapi- de relațiile impuse sau de fațadă. Te eliberezi de o cenzură pe care trebuie să o aplici mereu în tot ce faci acum. Oare cum o să interpreteze cutare? Nu te problema ta! Tu ai o traiectorie pozitivă și plină de bucurii, așa că dă la o parte ce nu se portriveste peisajului.
Pe final de perioadă, un prieten din trecut își face apariția și te va surprinde plăcut cu noua sa atitudine și mentalitate. Ai la dispoziție căteva zile să reconsideri părerea despre acea persoană și să vă bucurați împreună de noi obiective.
Și forma fizică te va ajuta săptămâna asta, pentru că te simți nemaipomenit.

Horoscop Pesti luna iulie 2019

Luna aceasta va atrage atenția asupra chestiunilor legate de casă și de familie. Confrunta trecutul cu sinceritate, elibereaza-ti percepțiile și vei vedea o realitate mai fertilă și mai prezentă. Ai de ales, dar există un mod creativ în jurul unui obstacol aparent.
Pe măsură ce luna plină se aliniază, se subliniază o problemă profesională, cerându-ti să reevaluezi obiectivele și ambițiile. Talentele tale sunt recunoscute și ai multe de oferit lumii, dar îți urmărești chemarea? Rămâi aliniat la o viziune altruistă și poți găsi sprijin.
Spre sfarsitul lunii eliberezi conștient bagajele emoționale. Renunta la ideile superficiale despre ceea ce arata dragostea si romantismul si ai putea gusta ceva real si delicios. Pe măsură ce eclipsa totală a soarelui se aliniază luna viitoare, vei fi gata sa te eliberezi și să creezi o viață externă care să reflecte adevărul interior.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi minunata pentru a merge mai departe. Emotiile tale sunt stabile, lasand inima libera sa decoleze la nori. Acum ar fi un moment potrivit pentru a face planuri cu un partener romantic. Solidifica-ti relatia si confirma-ti angajamentul fata de celalalt. Daca esti singur, acesta este un moment bun pentru a stabili un plan in miscare care te va pune cu un pas mai aproape de cea mai mare fantezie.

Horoscop Pesti 22.12.2016

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului