Horoscop Horoscop Pesti 24.02.2020

Gandirea flexibila pe care o ai in aceasta zi te va ajuta sa te integrezi in anturaje importante ce vor avea o influenta providentiala pe viitor. Ar fi bine da ai reusi sa abordezi cu foarte mult curaj o anumita situatie deoarece ai toate sansele sa te redresezi financiar luand in considerare tot ce este pus in joc in acest moment. Incearca sa te bazezi pe intuitie in tot ceea ce faci.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 06 – 12 aprilie 2020

Peștii visează la o iubire caldă și suavă ca în povești, iar această săptămână obțin contrariul. Niște întâlniri romantice se finalizează cum nu se poate mai rău pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Pe de altă parte relațiile cu familia sunt și ele destul de încordate pentru că ideile despre cum ar trebui să arate locuința nu se potrivesc. Oricât ar vrea să facă pe plac celor din jur, Peștii nu pot să nu își exprime clar punctul de vedere.

Dincolo de tensiunile din sfera relațională este un moment propice pentru afirmarea pe plan profesional. Marți și miercuri nativii acestui semn zodiacal au șanse mari să obțină o promovare sau chiar o mărire de salariu pentru munca depusă în ultima vreme. Ceva mai mulți bani sunt de bun augur pentru acești nativi pentru că au planuri mărețe legate de spațiul de locuit.

Horoscop Pesti luna aprilie 2020

Pe pești umorul îi însoțește încă de la începutul acestei luni, însă nu trebuie uitată moderația, orice exces vă poate cauza mici neplaceri. Trebuie acordată mai multă importanță activităților de bază, abilitățile de bun coordonator te vor ajuta la remedierea problemelor însă nu încerca amânarea acestora.
În a doua jumătate a lunii, ai putea să te gândești la o vacanță, ai nevoie de odihnă și tu știi asta.
Acesta este momentul cel mai bun pentru ați încarca bateriile și să acorzi mai multa atenție aspectelor legate de nutriție și starea de sănătete. Gândeștete la persoanele pe care le-ai neglijat în ultima perioadă și încearca să comunici mai mult cu acestea.

Horoscop de ieri

Ai putea intra in conflict cu cineva care are o atitudine foarte incluziva. Poate ca el sau ea incurajeaza o abordare umanista pe care o consideri nerealista si chiar un pic descatusatoare. Afirma exact cum te simti, dar asigura-te ca ai faptele care sa iti sprijine punctul de vedere si pregateste-te pentru un argument contrar. O mare parte de fantezie este aruncata in jurul valorii de adevar, asa ca este important sa nu adaugi nimic la ea.

Horoscop Pesti 24.02.2020

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului