Horoscop Horoscop Pesti 27.05.2019

Gandirea pozitiva poate face ca viata sa se mute intr-o directie mai buna, dar nu poti nega realitatea. Daca esti sigur ca norocul va fi de partea ta, probabil ca nu poti nega realitatea, dar retine ca norocul nu arata intotdeauna asa cum ai crezut ca va fi. Doar fii precaut si stii ca, in timp ce poti spera la cele mai bune, trebuie sa te pregatesti si pentru ce e mai rau, si trebuie sa incerci sa poti accepta un rezultat care este undeva la mijloc.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 16 – 22 septembrie 2019

Mercur si Venus consolideaza relatiile si impresia ta pozitiva asupra altor persoane.
In acaeasta saptamana ve lua multe lucruri prea in serios, vei fi prea strict si prea precis ceea ce va fi foarte obositor pentru tine. Relatiile personale sunt mai importante decat munca iar sferei private i se acorda mai multa greutate. In weekend luna plina subliniaza importanta relatiei de dragoste pe care o ai si creste dorinta de a sti cu axactitate cat de important esti pentru partener.

Horoscop Pesti luna septembrie 2019

Pasiunea, creativitatea și loialitatea sunt subiecte foarte importante pentru Pesti, motiv pentru care vă puteți simți atât de sensibil în această perioadă a anului. Este timpul să renunți la orice relații sau responsabilități care nu isi au locul perfect în inima ta și să te deschizi, să te schimbi! O mare scuturare va ajunge probabil în viața ta de dragoste și s-ar putea să decizi să închei o relație (îți dorești libertatea luna aceasta) sau să cunoști pe cineva la un nivel și mai profund … sau poate ambele! Atât de mulți oameni și circumstanțe noi și neașteptate pot intra în viața ta în această lună!
Marte iti aduce curajul de care ai nevoie pentru a te confrunta cu umbra ta, iar Venus aduce binecuvântări și cadouri dacă poți fi real cu privire la emoțiile, dorințele și nevoile tale.

Horoscop de ieri

Cine stia ca esti atat de talentat? O creatie facuta cu mult timp in urma te face sa duci brusc o viata proprie. O poveste scurta scrisa cu mult timp in urma este extrasa din partea inferioara a mormanului. Sau un portret pe care l-ai pictat primeste un al doilea aspect admirabil. Oricare ar fi circumstantele, te bucuri de recunoastere. Munca ta nu este singurul lucru care primeste priviri admirabile. Partenerul tau te apreciaza si pe tine!

Horoscop Pesti 27.05.2019

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului