Horoscop Horoscop Pesti 29.07.2018

Chiar daca ziua incepe cu o dispozitie morocanoasa, de pe la pranz incep sa-ti revina optimismul si pofta de viata, mai ales ca primesti aprecieri, gesturi si cuvinte de recunostinta din partea celor din jur sau o propunere interesanta. Aceasta zi inseamna, pentru tine, acces la cunoastere superioara, intuitie puternica, premonitii si evolutie. Vei dori sa iti petreci aceasta zi pe internet sau citind anumite carti ce iti pot da unele informatii despre un anumit subiect de care esti interesat.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 15 – 21 iulie 2019

Ești într-o dispozitie foarte bună și ai o stare foarte aproape de fericire. Cu toate acestea, unii din jurul tău nu se bucură de aceleași trăiri, așa că vezi cum faci să nu deranjezi. Ia-o mai ușor cu ei și lasă-i să descopere ei în tine un remediu.
Ar cam trebui să mai umbli prin lista de prieteni, poate nu e un păcat să – scapi- de relațiile impuse sau de fațadă. Te eliberezi de o cenzură pe care trebuie să o aplici mereu în tot ce faci acum. Oare cum o să interpreteze cutare? Nu te problema ta! Tu ai o traiectorie pozitivă și plină de bucurii, așa că dă la o parte ce nu se portriveste peisajului.
Pe final de perioadă, un prieten din trecut își face apariția și te va surprinde plăcut cu noua sa atitudine și mentalitate. Ai la dispoziție căteva zile să reconsideri părerea despre acea persoană și să vă bucurați împreună de noi obiective.
Și forma fizică te va ajuta săptămâna asta, pentru că te simți nemaipomenit.

Horoscop Pesti luna iulie 2019

Luna aceasta va atrage atenția asupra chestiunilor legate de casă și de familie. Confrunta trecutul cu sinceritate, elibereaza-ti percepțiile și vei vedea o realitate mai fertilă și mai prezentă. Ai de ales, dar există un mod creativ în jurul unui obstacol aparent.
Pe măsură ce luna plină se aliniază, se subliniază o problemă profesională, cerându-ti să reevaluezi obiectivele și ambițiile. Talentele tale sunt recunoscute și ai multe de oferit lumii, dar îți urmărești chemarea? Rămâi aliniat la o viziune altruistă și poți găsi sprijin.
Spre sfarsitul lunii eliberezi conștient bagajele emoționale. Renunta la ideile superficiale despre ceea ce arata dragostea si romantismul si ai putea gusta ceva real si delicios. Pe măsură ce eclipsa totală a soarelui se aliniază luna viitoare, vei fi gata sa te eliberezi și să creezi o viață externă care să reflecte adevărul interior.

Horoscop de ieri

Un prieten deznadajduit poate avea nevoie de ceva. Capacitatea ta de a asculta se va dovedi cu siguranta benefica. Viata ta ar trebui sa continue sa mearga bine pe plan profesional, ducand la noi prietenii si obiective. Stai axat pe entuziasmul si optimismul tau in timp ce simti compasiune pentru ceilalti.

Horoscop Pesti 29.07.2018

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului