Horoscop Horoscop Pesti 29.08.2020

Un prieten care planuia sa se opreasca pe la tine in aceasta seara ar putea sa nu se prezinte. S-ar putea sa iti faci griji, deoarece aceasta persoana nu este una care sa iti ofere prea multe explicatii. Nu iti imagina accidente sau dezastre. Probabil traficul este singurul vinovat. Suna-ti prietenul. Daca nu reusesti sa dai de el, lasa-i un mesaj sa te sune.

  • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani pesti Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 14 – 20 septembrie 2020

Saptamana aceasta iti aduce oportunitati, idei si persoane noi si interesante, dar nu stii ce sa faci cu ele. Acorda-ti timp, pentru ca lucrurile nu sunt ceea ce par. Mai tarziu vei vedea cele mai bune oportunitati care dau roade. Actiunile pripite nu aduc nimic. Sanatatea iti da unele motive de ingrijorare.

Horoscop Pesti luna septembrie 2020

Pasiunea, creativitatea și loialitatea sunt subiecte foarte importante pentru Pesti, motiv pentru care vă puteți simți atât de sensibil în această perioadă a anului. Este timpul să renunți la orice relații sau responsabilități care nu isi au locul perfect în inima ta și să te deschizi, să te schimbi! O mare scuturare va ajunge probabil în viața ta de dragoste și s-ar putea să decizi să închei o relație (îți dorești libertatea luna aceasta) sau să cunoști pe cineva la un nivel și mai profund … sau poate ambele! Atât de mulți oameni și circumstanțe noi și neașteptate pot intra în viața ta în această lună!
Marte iti aduce curajul de care ai nevoie pentru a te confrunta cu umbra ta, iar Venus aduce binecuvântări și cadouri dacă poți fi real cu privire la emoțiile, dorințele și nevoile tale.

Horoscop de ieri

Fara presiune, dar asa cum stau lucrurile acum, s-ar putea sa doresti sa iti evaluezi cariera. Merge bine? Care sunt ultimele tale realizari? Ce obiective nu au fost atinse? Daca raspunsurile nu sunt satisfacatoare, este timpul sa faci unele schimbari dramatice. Daca locul tau de munca ta nu-ti face inima sa cante, este timpul sa gasesti unul care sa o faca. Viata nu este o repetitie generala.

Horoscop Pesti 29.08.2020

pesti

Istoric Pestihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului