Horoscop Horoscop Rac 01.01.2017

Chiar daca ai unele probleme de sanatate, dai dovada de o putere inexplicabila. Datorita firii tale sociabile vei reusi sa inchei unele parteneriate foarte avantajoase. Vizita unor prieteni te va face sa uiti de probleme si sa te simti minunat.

Horoscop saptamanal Rac 24 februarie – 01 martie 2020

Prietenii tai pot fi un sprijin mare pentru tine in aceasta saptamana care se anunta suficient de stresanta. Vei avea tendinta de a spune ”da” atunci cand ar trebui sa spui “nu”, ceea ce nu te caracterizeaza. Gandeste-te sa-ti reorganizezi prioritatile pentru a depasi aceasta perioada.
In a doua parte a saptamanii vei descoperi de ce ai nevoie pentru a merge mai departe in activitatile pe care trebuie sa le faci. Chiar daca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori incearca sa zambesti si sa-ti amintesti ca optimismul ajuta mai mult decat orice altceva.

Horoscop Rac luna februarie 2020

Te poti simti incordat in ceea ce priveste finantele, deoarece perspectivele monetare par nefavorabile in faza initiala a acestei luni. Aceasta situatie te poate forta sa devii suficient de rezonabil si de calculat pentru a cheltui cu precautie. Inceteaza sa te descurci altfel! S-ar putea sa fii dator si te vei confrunta cu obstacole in procesul de recuperare. Prima saptamana a acestei luni este perfecta pentru a plasa resurse pe pietele de actiuni si imobiliare. Daca intentionezi sa cumperi o proprietate, in acest caz visele tale s-ar putea transforma in realitate. De asemenea, poti cumpara un vehicul nou in aceasta luna. In cazul in care intentionezi sa primesti o asistenta financiara, acesta este momentul perfect pentru a opta pentru un imprumut bancar. Banca ta te va ajuta sa primesti un imprumut din valoarea dorita. Ultimele zile ale lunii februarie 2020 se vor dovedi a fi castigatoare, deoarece nativii Rac vor obtine o multime de resurse in aceasta perioada. Statutul tau financiar se va imbunatati si vei avea puterea de a iti indeplini cele mai multe dorinte.

Horoscop de ieri

Ai tendinta sa fii foarte intuitiv, dar astazi canalul tau catre cealalta parte ar putea parea a fi total blocat. Nu poti simti ceea ce simt altii, iar oracole nu mai au sens. Poate incerci sa te bazezi pe intuitie, dar nici asta nu va functiona. Nu crede ca aceasta este o situatie permanenta. Bioritmurile tale mentale sunt scazute dar trebui sa revii la normal in cateva zile.

Horoscop Rac 01.01.2017

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului