Horoscop Horoscop Rac 02.07.2016

Poate doresti sa iti retragi opiniile exprimate privind ziua de sambata, mai ales daca sunt opinii acuzatoare.In ciuda suspiciunilor tale ai putea fi complet pe dinafara despre ceea ce se intampla de fapt. Pentru cele mai bune rezultate pune intrebari deschise. Si chiar daca ai dreptate, si ce? Nu esti singurul care se simte mai sensibil, deci va trebui sa fii mai atent la punctele sensibile ale oamenilor.

Horoscop saptamanal Rac 15 – 21 iulie 2019

Ai nevoie de puțină refexie, mai ales atunci când vine vorba despre ceea ce simți vis-a vis de persoana cu care ești în relație. Chiar daca te încearcă un sentiment de plictiseală și nemulțimire, mai bine ai face dacă ai avea tactul necesar să poți să discuți într-o manieră deschisă și delicate cu celălalt. N uita că într-o relație sunt tot timpul doi fatori.
Chiar dacă a începe o nouă partidă se pare că e cel mai probabil lucru de săptămâna asta, te vei lovi de unele situații mai greu de înțeles. Poate la început, cee ace era departe și destul de greu tangibil începe să se aprope și să dea semen de inters, dart u ai incă în suflet acel loc ocupat. Ce-i de făcut? Mai gândeștete puțin!
Pe finalul perioadei se pare că va apărea și un aliat în toate aceste dispute interioare destul de profunde, instinctele tale. Ele au fost tot timpul acolo, doar că acum sunt mai active și mai dispuse să își facă treaba. ascultă-ți vocea interioară și oate vei reconsidera poziția anterioară, cea de la care ai plecat.

Horoscop Rac luna iulie 2019

Primele trei saptamani ale acestei luni vor fi super-electrice pentru tine. Vei vedea că-ti depășesti standardele in ceea ce priveste capacitatea fizică si de muncă iar multe progrese vor veni în calea ta. In ultima saptamana s-ar putea sa ai lipsa de interes la locul de muncă. Sansele de plecare în străinătate pentru muncă sunt ridicate. Oamenii care dețin o afacere proprie ar putea să se confrunte cu greutăți în primele zile ale lunii, dar acest lucru va da un curcubeu de culori în restul zilelor; se așteaptă câștiguri financiare. Inițial primile zile sunt benefice și împrumuturile mici vor spori finanțele. Datele din perioada 5-26 iulie nu vor fi un moment atrăgător pentru viața de cuplu, dar lucrurile bune sunt înainte si după aceste date.

Horoscop de ieri

Tinzi sa te bucuri de singuratate, dar astazi s-ar putea sa te simti mai exclusiv decat de obicei. Prietenii te-ar putea invita la un anumit eveniment, dar nu este posibil sa accepti oferta. S-ar putea sa te simti putin iritat. Aceasta este o zi minunata pentru a avansa in propriile tale proiecte. Concentratia ta este buna, iar activitatea fizica iti va reduce stresul.

Horoscop Rac 02.07.2016

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului