Horoscop Horoscop Rac 06.04.2016

Daca ai nemultumiri cu privire la viata ta amoroasa, azi este ziua in care sa vorbesti. Intr-adevar, ziua de astazi cere onestitate totala în toate domeniile. Astepta-te sa te confrunti cu “celalalt”, fie ca este vorba de partenerul tau sau colegul tau, pe baza adevarului si a corectitudinii. Fii sigur ca ii vei atrage atentia. Ai grija ca greutatea cuvintelor tale sa nu depaseasca cea a gandurilor tale.

Horoscop saptamanal Rac 05 – 11 august 2019

În imposibilitatea de a vedea partea de sus a scării, te-ai putea pierde din improvizații de către alte persoane care chiar nu au prea multe de spus. Asigurați-vă că sunteți înconjurați de prieteni buni in aceasta saptamana. Unele dintre eforturile și talentele voastre, le-ati putea folosi săptămâna aceasta în moduri incredibil de pozitive, conectându-va la alte persoane, in care aveti incredere si care va doresc progresul. Trebuie să vă opriți din îndoieli și să acționați în loc să observați pasiv.
Există șanse ca dumneavoastra și partenerul dumneavoastra să aveti neînțelegeri și stres în acesta saptamana. Există șanse si de câteva conflicte și în relația cu familia. În general, săptămâna aceasta se va dovedi prea sensibilă pentru tine.

Horoscop Rac luna august 2019

E o lună foarte bună, o lună în care vei simți cum stima de sine și încrederea capătă proporțiile satisfăcătoare pe care le așteptai, mai mult, chiar și din punct de vedere profesional și financiar, această lună vine cu surprise plăcute.
Să nu uiți că vei fi din ce în ce mai tentant pentru cei din jur, dar să nu te mândrești prea mult pentru că vei risca să nu mai fii tu, principalul motiv al bunei înțelegeri. Tot ce trebuie să faci este să rămâi tu însuți în tot cee ace faci și în tot cee ace afirmi, nu inventa și nu presupune nimic, nu e recomandat, ataât timp cât așa cum ești este deajuns.
Trebuie să cauți un pic de timp pentru o analiză retrograde, o analiză prin care să reușești să scoți la lumină tot ce până acum era depozitat și lăsat la uitare. Un astfel de bagaj nu te ajută și nu aduce nimic bun, scapă de presiunile din trecut și o să descpperi că acum e momentul ideal să o faci.
E momentul ideal să plantezi noi seminte în planul vieții tale, să dai șansă acelor idei și obiective care le țineai doar în tine până acum. Nu e nimic ce să nu poți îndeplini, doar trebuie să alegi momentul oportun să le declanșezi.

Horoscop de ieri

Cere ce ai nevoie si vei obtine. Nu astepta recompense. Aceasta este una dintre acele zile in care actiunile vorbesc mai mult decat cuvintele. Nu te astepta ca altii sa iti citeasca mintea. Daca vrei ceva, mergi dupa el. Este posibil sa existe un element al neprevazutului care isi croieste drum in ziua ta, asa ca fii in garda.

Horoscop Rac 06.04.2016

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului