Horoscop Horoscop Rac 06.09.2019

Gelozia si-ar putea face simtita prezenta astazi. Cheia pentru a face fata este sa intelegi de ce te simti nesigur. Daca esti gelos pe un partener, trebuie sa afli de ce. Increderea este o problema? Daca acest lucru apare la locul de munca, este pentru ca nu te simti recunoscut pentru contributiile tale? Examineaza cauza geloziei. Este aproape intotdeauna un simptom al unei probleme mai profunde.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 16 – 22 septembrie 2019

Alinierele planetare indica faptul ca in aceasta saptamana unii dintre voi isi vor schimba planurile de cariera incercand sa gaseasca o alta sursa de venit. Unii dintre voi vor experimenta si un val de nostalgie, amintiri si romantism. Prietenii si partenerii romantici isi vor dezvalui mai usor sentimentele iar cei dragi vor fi mai dispusi sa accepte idei noi. Pana la sfarsitul saptamanii vei avea posibilitatea de a-ti cunoaste limitele, nevoile si asteptarile pe care le ai.

Horoscop Rac luna septembrie 2019

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Ceea ce a inceput ca o intalnire s-ar putea incheia cu multe dezacorduri. S-ar putea sa fii tentat sa ii pedepsesti pe toti, dar nu este o idee buna. Nu vei opri cearta si toti cei implicati vor critica orice faci. Cea mai buna solutie este sa pleci. Grupul probabil nu va face nimic pozitiv.

Horoscop Rac 06.09.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului