Horoscop Horoscop Rac 07.08.2016

Superiorii vor aprecia performanta ta la locul de munca, dar colegii nu vor fi prea incantati de acest lucru. In aceasta dupa amiaza vei face o vizita la o ruda mai in varsta. Ai grija la ce spui ,deoarece este posibil sa provoci o cearta

Horoscop saptamanal Rac 04 – 10 mai 2020

Crezi că este momentul să te apropii din nou de familie așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Ai o sensibilitate aparte și o predispoziție spre blândețe, ceea ce te ajută să normalizezi relația cu niște persoane extrem de dificile din casă. Comunici mult mai bine și ușor, devii mai empatic și nu este de mirare că spre finalul intervalului devii un soi de confident al celor din casă.
Un astfel de efort pe plan social este desigur destul de epuizant, deci nu ai aceeași blândețe și cu cei de la muncă. Ei vor observa o persoană extrem de închisă și pe alocuri chiar nepoliticoasă.

Horoscop Rac luna aprilie 2020

Veți simți nevoia să călătoriți, să explorați noi teritorii și să cunoașteți noi culturi. Dacă reușiți să puneți în aplicare acest plan, va fi necesar să îti iei persoana iubita sau grupul de prieteni cu care ai atât de multe lucruri în comun. Tot ceea ce doriți să implementați va fi un succes, prin urmare în această lună dacă nu vă reușesc planurile de călătorie veți obține succesul pe plan profesional.
Nativii rac singuri, pot fi un adevart magnet pentru persoanele din jur. Aveți șansa să întalniți o persoană cu pasiuni comune cu care va fi o plăcere să purtați conversații.
Abțineți-vă de la a face prea multe declarații de dragoste sau nu dezvăluiți prea multe informații,
pâna la urmă nu strică puțin mister. Orice decideți să implementați sau vă gandiți vă va aduce succes pe plan profesional.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi va fi una destul de agitata. Vei fi nevoit sa faci mai multe drumuri pentru a iti achita unele facturi si sa faci unele cumparaturi. Exista posibilitatea ca unele electrocasnice sa necesite mici reparatii. Incearca sa nu te implici si sa chemi un specialist, nu de alta dar exista riscul sa le strici cu totul. Fii rabdator in aceasta zi. Vei avea nevoie de mult calm si rabdare !

Horoscop Rac 07.08.2016

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului