Horoscop Horoscop Rac 08.06.2019

Pasiunea ta spirituala este temperata de dorinta romantica de astazi, si probabil ca vei dori sa le urmaresti pe ambele. Poate ca partenerul tau romantic este la fel de inclinat spiritual ca tine, si amandoi aspirati la aceleasi scopuri. O mare parte din pasiunea pe care o simti, vine din adancul interior. Daca esti in orice mod creativ inclinat, poti dori sa memorializezi aceste sentimente prin scriere, pictura sau muzica.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating




Horoscop saptamanal Rac 16 – 22 septembrie 2019

Alinierele planetare indica faptul ca in aceasta saptamana unii dintre voi isi vor schimba planurile de cariera incercand sa gaseasca o alta sursa de venit. Unii dintre voi vor experimenta si un val de nostalgie, amintiri si romantism. Prietenii si partenerii romantici isi vor dezvalui mai usor sentimentele iar cei dragi vor fi mai dispusi sa accepte idei noi. Pana la sfarsitul saptamanii vei avea posibilitatea de a-ti cunoaste limitele, nevoile si asteptarile pe care le ai.

Horoscop Rac luna septembrie 2019

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Ai facut mult de mers pe jos in ultima vreme? Daca da, picioarele tale pot fi obosite. Acest lucru iti poate afecta nivelul energetic considerabil, fara a mentiona capacitatea ta de a face anumite lucrari. Concentreaza-te pe sarcini de rutina care necesita putina gandire si pot fi realizate usor. Stai in afara oricaror conflicte! Relaxeaza-te intr-o baie fierbinte in aceasta seara.

Horoscop Rac 08.06.2019

rac

Istoric Rac



horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului