Horoscop Horoscop Rac 09.03.2020

O parte din viata ta ar putea parea ca un joc de gladiator din Roma antica. Vestea buna este ca, daca cineva poate sa se ridice deasupra acestei situatii si sa vada adevarul in aceasta materie, esti tu. Ai grija sa nu te obisnuiesti ca acesta este un mod de rezolvare a lucrurilor. Acest lucru te poate face sa te adancesti intr-o mizerie cu care nu ar trebui sa te ocupi mai intai. Meseria ta este sa mediezi dar sa nu dictezi.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile si dilemele care implica bani, calatorii, probleme juridice si unele obligatii, au o importanta semnificativa. Nu lua nici o decizie saptamana aceasta, ca mai apoi sa actionezi cu rapiditate, deoarece te vei simti mai mult decat gata sa profiti de ceea ce apare.

Horoscop Rac luna septembrie 2020

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa trebuiasca sa joci rolul unui asistent medical astazi. Partenerul tau de viata ar putea pretinde ca se simte rau si s-ar putea sa cheltuiesti multa energie incercand sa il faci sa se simta mai bine. Nu exagera, pentru ca ar putea fi gelos pe atentia pe care ai acordat-o familiei si prietenilor. Fii atent, dar in limite!

Horoscop Rac 09.03.2020

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului