Horoscop Horoscop Rac 10.03.2020

Comunicarile cu membrii familiei si altii ar trebui sa fie clare, oneste si pline de iubire. Probabil te vei simti deosebit de romantic si ai putea dori sa citesti romane placute sau sa mergi la un film. Aceasta este noaptea in care iti doresti sa fii singur cu acea persoana speciala. Asigura-te ca arati cel mai bine. Incearca sa te distrezi!

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating




Horoscop saptamanal Rac 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile si dilemele care implica bani, calatorii, probleme juridice si unele obligatii, au o importanta semnificativa. Nu lua nici o decizie saptamana aceasta, ca mai apoi sa actionezi cu rapiditate, deoarece te vei simti mai mult decat gata sa profiti de ceea ce apare.

Horoscop Rac luna septembrie 2020

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Aceasta este o zi facuta pentru distractie si frivolitate, nu una in care este posibil sa iti faci multe dintre treburile tale. Incearca cat de mult sa te concentrezi asupra sarcinii la indemana, deoarece exista distrageri oriunde te intorci. Prietenii tai ar putea sa iti trimita glume si note, iar prietenii ar putea sa te indrume sa li te alaturi lor pentru orice tip de iesire este posibil acum. La fel de bine ai putea sa cedezi.

Horoscop Rac 10.03.2020

rac

Istoric Rac



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului