Horoscop Horoscop Rac 10.04.2019

Ar fi indicat sa incerci sa nu te comporti ca si cum ai avea toate raspunsurile in aceasta zi. Aceasta atitudine nu te va duce nicaieri. Ar fi bine sa iti amintesti ca toata lumea pe care o intalnesti astazi are ceva de invatat, asa ca nu ignora acele persoane fara adapost de pe strada. Aspectul pe care il schimbi cu strainii te poate face sa iti schimbi atitudinea pentru aceasta dupa-amiaza. Mentine-ti un comportament pozitiv in loc de unul frustrat si vei avea destul succes.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 15 – 21 iulie 2019

Ai nevoie de puțină refexie, mai ales atunci când vine vorba despre ceea ce simți vis-a vis de persoana cu care ești în relație. Chiar daca te încearcă un sentiment de plictiseală și nemulțimire, mai bine ai face dacă ai avea tactul necesar să poți să discuți într-o manieră deschisă și delicate cu celălalt. N uita că într-o relație sunt tot timpul doi fatori.
Chiar dacă a începe o nouă partidă se pare că e cel mai probabil lucru de săptămâna asta, te vei lovi de unele situații mai greu de înțeles. Poate la început, cee ace era departe și destul de greu tangibil începe să se aprope și să dea semen de inters, dart u ai incă în suflet acel loc ocupat. Ce-i de făcut? Mai gândeștete puțin!
Pe finalul perioadei se pare că va apărea și un aliat în toate aceste dispute interioare destul de profunde, instinctele tale. Ele au fost tot timpul acolo, doar că acum sunt mai active și mai dispuse să își facă treaba. ascultă-ți vocea interioară și oate vei reconsidera poziția anterioară, cea de la care ai plecat.

Horoscop Rac luna iulie 2019

Primele trei saptamani ale acestei luni vor fi super-electrice pentru tine. Vei vedea că-ti depășesti standardele in ceea ce priveste capacitatea fizică si de muncă iar multe progrese vor veni în calea ta. In ultima saptamana s-ar putea sa ai lipsa de interes la locul de muncă. Sansele de plecare în străinătate pentru muncă sunt ridicate. Oamenii care dețin o afacere proprie ar putea să se confrunte cu greutăți în primele zile ale lunii, dar acest lucru va da un curcubeu de culori în restul zilelor; se așteaptă câștiguri financiare. Inițial primile zile sunt benefice și împrumuturile mici vor spori finanțele. Datele din perioada 5-26 iulie nu vor fi un moment atrăgător pentru viața de cuplu, dar lucrurile bune sunt înainte si după aceste date.

Horoscop de ieri

Ziua nu incepe pana cand nu-ti tii capul ridicat si nu analizezi cateva probleme personale. S-ar putea sa muti muntii din loc. Stabilesti ca exista o cale pentru toata lumea. Esti puternic, dar asta nu te va ajuta sa faci nimic. Pastreaza-ti puterea sub control. Concentreaza-te mai mult pe sarcinile prioritare care trebuie facute. De ce nu iti faci o lista?

Horoscop Rac 10.04.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului