Horoscop Horoscop Rac 11.04.2019

Exista pposibilitatea sa simti o anumita tensiune fara sa stii de ce. Acest sentiment de conflict poate face dificila abordarea oricarui lucru sau oricarei prsoane intr-o maniera rationala. Incearca sa nu iei totul personal atunci cand persoanele din jurul tau dezaproba actiuniile tale. Reactia lor se datoreaza comportamentului tau.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 23 – 29 septembrie 2019

In aceasta saptamana te vei concentra foarte mult pe venituri, copiii si planuri de viitor. Este timpul pentru a lucra cu copiii sau a contribui la prosperitatea lor. Apar schimbari in proiectele tale pe termen lung precum si in viata de familie. Apar conversatii serioase cu parintii sau membrii familiei.
Vei reusi sa-ti pastrezi calmul si vei face pasi importanti pentru a avea grija de sanatatea ta si pentru a te asigura ca esti intr-o forma fizica buna.

Horoscop Rac luna septembrie 2019

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Problemele carierei ar putea fi foarte stresante astazi. Mintea ta, in general, patrunzatoare este intunecata de sentimente puternice despre orice faci si confundat de diferentele de opinie dintre colegii tai. Acest lucru te-ar putea innebuni. Relaxeaza-te! Lumea nu se va incheia daca tot ce trebuie sa faci nu va fi facut astazi. Uneori este mai usor sa faci ceva cand e OK daca nu o faci!

Horoscop Rac 11.04.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului