Horoscop Horoscop Rac 11.07.2020

Astazi orgoliul tau atinge cote alarmante si chiar daca gresesti unor persoane apropiate iti este greu sa le ceri iertare. Ar fi bine ca de dragul relatiei cu ei si pentru linistea ta interioara sa admiti ca ai gresit si sa prezinti scuzele. In plus, orgoliul te duce in mijlocul unui conflict si la locul de munca. Ar fi bine sa ai grija ce cuvinte spui la nervi.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 03-09 august 2020

Perioadele grele și furtunoase pe plan personal te-au afectat și ai devenit extrem de sensibil la vorbele celor din jur. Devii cinic atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui şi apelezi la cuvinte tăioase indiferent dacă este vorba despre partenerul de viaţă sau alt membru al familiei. Marţi auzi nişte vorbe răutăcioase spuse de unii pe la spate care critică modul în care te comporţi la locul de muncă, motiv suficient să pornești un adevărat război.

Mare atenție la capitolul sănătate pentru că excesele te aduc în pragul unei vizite la doctori. Oricât de mult ai vrea să ascunzi acest lucru familiei pe termen lung strategia te va afecta doar pe tine.

Horoscop Rac luna august 2020

În această lună vei restabili vechi relații , și chiar te vei împăca cu persoanele cu care ai fost în ceartă până acum.
Spre sfarșit de lună o să întalniți dificultăți la servici și cel mai bine e să cereti ajutorul persoanelor care nu v-au dezamăgit niciodată , cu siguranță nu o vor face nici de data asta, iar ceea ce ați considerat până acum ghinion, acum devine constructiv, iar sfârșitul lunii reușiți să-l marcați cu un succes.
În viața personală predomină liniștea, racii reușesc să-și redobândeasca starea de confort alături de partenerul său .
Conflictele care până în acest moment păreau inevitabile , dintr-o dată dispar și racii găsesc limpezime în toate emoțiile sale față de partener.

Horoscop de ieri

Incetineste din rutina ta si alege o abordare mai rezervata, mai sensibila si mai calculata a lucrurilor de azi, mai ales cand vine vorba de probleme care implica dragoste si frumusete. Vei gasi un nivel mai mare de senzualitate care te va asteapta atunci cand vei dori sa deschizi usa si mai larg. Mergi dupa obiectul dorintei tale, dar asigura-te ca abordarea ta este sensibila si disciplinata.

Horoscop Rac 11.07.2020

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului