Horoscop Horoscop Rac 15.06.2018

Vulnerabilitatea poate atinge cote maxime astazi. Ai putea avea nevoie de putina incredere pentru a te ridica in cazul in care te simti mai vulnerabil. Daca ai devenit putin confuz in timp ce te ingrijorezi cum esti vazut de ceilalti, ar fi mai bine sa arunci o privire mai atenta la tine. Uita-te in oglinda si vezi ce te face sa iesi in evidenta. Important este ceea ce faci, nu doar ceea ce vad celelalte persoane.

  • Dragoste
    2.0 rating
  • Bani
    3.0 rating
  • Sanatate
    3.0 rating
Horoscop săptămânal Rac 11 februarie – 17 februarie 2019

Acum trebuia să fii atent la oportunități. Nu lăsa șansele să treacă pe lângă tine, pentru că săptămâna asta ai ocazia să realizezi una din cele mai dorite împliniri profesionale. E momentul să deschizi ochii și să continui visul. Doar așa și doar începând de acum vei reuși să aduci succesul în ceea ce ți-ai propus de mult timp.

De asemenea, se ivește și o ocazie unică de a vă îmbunătăți situația financiară. Dacă vei acorda mai multă importanță și timp pentru aceasta vei vedea rezultate imediat.

Toate lucrurile lăsate nerezolvate din trecut, pot să înceapă acum să revină la normalitatea pe care ți-o dorești . Doar săptămâna asta ai ocazia să începi să îmbunătățești toate planurile vieții tale. Nu va fi greu și nici nu vei simți prea mult efort, doar să ai încredere și să nu te abții de la calea propusă.

Horoscop Rac luna februarie

Fii atent luna asta la cel de lângă tine, e posibil să provoci unele răni pe care ulterior le vei regreta. Nu e cazul să te agiți mai mult decât se cuvine. E o lună în care ești predispus să ataci, dar bine ar fi dacă ai reuși să transformi acestă atitudine în cuvinte simple și coerente care pot aduce mult mai multă lumină in cuplu. Chiar dacă vei simți că cel de alături vrea să aibă contrulul absolut, să se impună, intră mult în spațiul tău personal, nu uita că s-ar putea ca și tu să faci chiar același lucru. Evită astfel de momente, pentru că pot degenera într-un conflict sfâșietor.

Luna asta rămâi le fel de discret în tot ceea ce faci la serviciu, dar ai o mare putere de concentrare și sigur vei reuși să împlinești ce ți-ai propus. Vei fi foarte receptiv la tot ce vine spre tine și care țși poate folosi în viitor. Succesul pare să fie la el acasă cand vine vorba de studii sau de carieră pentru că vei face fată unei concurențe destul de puternice. Dacă vei controla emoțiile vei fi de succes.

O schimbare în plan profesional se poate să apară luna acesta, așa că hai, lasă urmele de îndoială la oparte și emoțiile și luptă.

Horoscop de ieri

Ca o echipa intr-o multime, un grup poate sa fie cu ochii pe tine, sa profite de nevinovatia ta. Se poate lucra pentru a iti distrage atentia cu ceva jucaus si inofensiv, in timp ce ceilalti lucreaza in spatele tau pentru a iti fura in secret obiectele de valoare. Ramai constient de tine si lucrurile tale in orice moment.

Horoscop Rac 15.06.2018

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange