Horoscop Horoscop Rac 16.07.2018

Ai foarte multa energie pozitiva si o canalizezi catre activitati placute. Familia este pe primul plan al preocuparilor tale, asa ca te gandesti la tot felul de lucruri pe care le puteti face impreuna. La capitolul viata profesionala mai ai multe lucruri de pus la punct pana va merge totul ca pe roate. Incearca sa nu iti asumi prea multe responsabilitati deoarece risti sa faci unele greseli.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    5.0 rating
Horoscop săptămânal Rac 18 februarie – 24 februarie 2019

În prima parte a săptămânii există posibilitatea să primești o ofertă  neașteptată, poate fi o ofertă de job sau alt tip de oportunitate. Tot acum se poate să se încheie un proiect mai vechi de pe urma căruia vei avea de cules unele avantaje. Dacă se va întâmpla să se închidă vreo ușă, nu e cazul să te sperii pentru că o alta se va deschide.

Pe plan social vei avea parte de un succes remarcabil în relația cu comunitatea de prieteni mai vechi dar se pare că vei aduce și persoane noi în grupul vostru. Starea acesta se va menține pentru mai multe săptămâni, prilej cu care vei aduce mai multa stralucire profilului tău, vei cunoaște oameni noi, vei pune soliții priprii în slujba celorlalți și vei cunoaște noi caractere.

Viața ta socială va avea și un impact important în cariera și te va face să stralucești chiar în proiecte pe care nu te gândeai să le abordezi vreodată.

Horoscop Rac luna februarie

Fii atent luna asta la cel de lângă tine, e posibil să provoci unele răni pe care ulterior le vei regreta. Nu e cazul să te agiți mai mult decât se cuvine. E o lună în care ești predispus să ataci, dar bine ar fi dacă ai reuși să transformi acestă atitudine în cuvinte simple și coerente care pot aduce mult mai multă lumină in cuplu. Chiar dacă vei simți că cel de alături vrea să aibă contrulul absolut, să se impună, intră mult în spațiul tău personal, nu uita că s-ar putea ca și tu să faci chiar același lucru. Evită astfel de momente, pentru că pot degenera într-un conflict sfâșietor.

Luna asta rămâi le fel de discret în tot ceea ce faci la serviciu, dar ai o mare putere de concentrare și sigur vei reuși să împlinești ce ți-ai propus. Vei fi foarte receptiv la tot ce vine spre tine și care țși poate folosi în viitor. Succesul pare să fie la el acasă cand vine vorba de studii sau de carieră pentru că vei face fată unei concurențe destul de puternice. Dacă vei controla emoțiile vei fi de succes.

O schimbare în plan profesional se poate să apară luna acesta, așa că hai, lasă urmele de îndoială la oparte și emoțiile și luptă.

Horoscop de ieri

Talentele tale ar putea intra in actiune astazi, cand apar anumite neintelegeri. Prietenii tai nu sunt de natura sa gandeasca clar si nu pot sa nu raspunda la anumite intrebari. Utilizeaza-ti intuitia pentru a determina cel mai bun mod de a dezamorsa situatia. Finantele ar putea provoca anumite ingrijorari acum, dar ingeniozitatea ta ar trebui sa puna lucrurile in ordine. Iesi afara si vei vedea ca o sa ai un moment bun in seara asta.

Horoscop Rac 16.07.2018

rac

Istoric Rachoroscop