Horoscop Horoscop Rac 16.12.2019

Comunicarile frenetice care implica un proiect sau afacerea familiei te-ar putea face sa te simti imprastiat si nefocalizat. Prea multe preocupari importante te-au lovit deodata. Poate fi confuz, dar ia-le pe rand si nu fi tentat sa incerci sa realizezi totul simultan. Mintea ta este constanta si analitica astazi.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 03-09 august 2020

Perioadele grele și furtunoase pe plan personal te-au afectat și ai devenit extrem de sensibil la vorbele celor din jur. Devii cinic atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui şi apelezi la cuvinte tăioase indiferent dacă este vorba despre partenerul de viaţă sau alt membru al familiei. Marţi auzi nişte vorbe răutăcioase spuse de unii pe la spate care critică modul în care te comporţi la locul de muncă, motiv suficient să pornești un adevărat război.

Mare atenție la capitolul sănătate pentru că excesele te aduc în pragul unei vizite la doctori. Oricât de mult ai vrea să ascunzi acest lucru familiei pe termen lung strategia te va afecta doar pe tine.

Horoscop Rac luna august 2020

În această lună vei restabili vechi relații , și chiar te vei împăca cu persoanele cu care ai fost în ceartă până acum.
Spre sfarșit de lună o să întalniți dificultăți la servici și cel mai bine e să cereti ajutorul persoanelor care nu v-au dezamăgit niciodată , cu siguranță nu o vor face nici de data asta, iar ceea ce ați considerat până acum ghinion, acum devine constructiv, iar sfârșitul lunii reușiți să-l marcați cu un succes.
În viața personală predomină liniștea, racii reușesc să-și redobândeasca starea de confort alături de partenerul său .
Conflictele care până în acest moment păreau inevitabile , dintr-o dată dispar și racii găsesc limpezime în toate emoțiile sale față de partener.

Horoscop de ieri

Emotiile se ridica pe masura ce dezacordurile se transforma in certuri printre membrii unui grup cu care esti afiliat. Stai in afara lor pentru ca nu iti va fi bine sa te implici. Scrie-ti impresiile si impartaseste-le dupa ce situatia s-a mai linistit. S-ar putea sa doresti sa faci o ultima implicare spre atingerea unui obiectiv personal, dar forte dincolo de controlul tau te pot bloca. Incearca sa ramai rabdator.

Horoscop Rac 16.12.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului