Horoscop Horoscop Rac 18.03.2016

Un cuplu cu un copil te vor vizita azi. Una sau ambele persoane pot fi conectați cu tine în mai multe afaceri. Indiferent de conexiune, vor avea loc multe discuții interesante și planuri promiţătoare se vor face. Ai grijă să nu stai până târziu, totuși, Mintea ta este foarte agilă și poate lucra mai mult decât crezi, însă trebuie să te detașezi de orice ai discutat ca să te poți odihni.

Horoscop saptamanal Rac 18 – 24 noiembrie 2019

Apropierea de cei din jurul tau este scopul pe care il ai in aceasta saptamana. Investesti mult timp in a acorda atentie celor dragi si incerci sa faci anumite sarcini in locul celor care crezi ca au nevoie de sprijinul tau. Nu vei primi aprecierea pe care o meriti din partea lor dar cu toate acestea vei fi multumit de ceeea ce ai reusit sa faci. Impacarea sufleteasca pe care o ai iti va deschide calea catre scopul tau in viata si de aici totul va fi mult mai usor de realizat pentru tine. Esti in sfarsit multumit de ceea ce ai si de ceea ce esti si asta este cel mai important!

Horoscop Rac luna noiembrie 2019

Luna aceasta vei face sau iti vei planifica o calatorie importanta. Vei avea o dorinta intensa de a incepe lucruri noi, de a merge intr-un loc nou sau de a realiza un plan nou. Luna aceasta va fi imprevizibila din punct de vedere emotional, cu anumite incercari in relatia ta actuala. Vei lua anumite decizii in privinta modificarii sau imbunatatirii domiciliului.
In aceasta luna vei avea oportunitati in dezvoltarea afacerilor,in obtinerea unui venit mai bun sau in recuperarea banilor.Conversatiile si intalnirile cu oamenii vor fi de bun augur.
In ultima perioada a lunii vei deveni afectuos si sensibil, ceea ce te va face atractiv pentru sexul opus. Vei avea o claritatea in ceea ce priveste evolutia in dragoste.

Horoscop de ieri

Dragostea si romantismul sunt in favoarea ta, chiar daca blocajele te pot impiedica sa profitti din plin de situatie. Esti mult prea exigent in privinta tipului de persoana pe care o cauti. Dragostea nu este menita sa fie un set de calitati dorite pe o lista de cumparaturi. Nu poti crea in mod realist un scenariu de functionare a lucrurilor. Lasa lucrurile sa mearga natural.

Horoscop Rac 18.03.2016

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului