Horoscop Horoscop Rac 19.02.2019

Problemele banilor pot fi rezolvate prin folosirea intuitiei si a puterii tale interioare astazi. S-ar putea sa ai o banuiala ca ideea ta de a face bani suplimentari poate functiona. Uita-te atent la ceea ce se intampla in jurul tau. Nu lasa pe nimeni sa iti vorbeasca, pana nu stii faptele. S-ar putea sa redescoperi, de asemenea, un talent mult neglijat pe care il poti considera util acum.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 24 -30 iunie 2019

Saptamana aduce entuziasm, schimbare și libertate. Vei simți o dorință puternică să te eliberezi de rutină, să faci ceva total diferit de activitățile obișnuite. Pe măsură ce conștiința ta se deschide la vibrații mai înalte, vei obține o mai mare conștiință de sine, și, poate, o percepție psihică. Ați putea întâlni tipuri noi sau neconvenționale de persoane sau persoane din medii culturale sau sociale foarte diferite. Vei avea parte de un weekend minunat alaturi de prieteni vechi sau vei petrece timp cu familia. Toate relațiile existente, în special cele cu persoane de gen feminin, vor fi calde și se vor bucura de o creștere emoțională. De asemenea, aducerea de noi prieteni vine ușor datorită dorinței tale de a-ti împărtăși sentimentele. Creșterea popularității personale înseamnă că vei putea captiva un public larg.

Horoscop Rac luna iunie 2019

Luna asta îți aduce foarte multă autoanaliză. Te oprești adesea asupra unor gânduri ce le porți de mult timp în suflet, asupra unor întrebări care dăinuie parcă din eternitate. Să nu rămâi închis în acestă atmosferă, ci doar încercă să dinamizezi acestă stare cu un joc al minții. Pune mintea la muncă mai mult decât ai făcut-o până acum, nu mai accepta răspunsuri incomplete și vei descoperi adevărurile pe care le credeai de nepătruns, în curând.

E momentul să devii mult mai atent cu tine, în sensul sincerității cu care îți răspunzi la întrebările despre tine. Tot ce ai lasăt să treacă apparent și ușor, până acum, trebuie refiltrat prin filtrul rațiunii sincere.

Nu incerca să aprinzi lumânarea la ambele capete, nu e bine! Trebuie să fie foarte atent la sănătatea ta și la starea ta de bine, dar, foarte important și la cei din imediata ta apropiere.mai trebuie să acumulezi ceva experiență, dar toate la timpul lor, pe rând și cu atenție vei înțelege exact unde te situiezi.

Horoscop de ieri

Daca intalnesti o noua persoana in aceasta zi, incearca sa faci totul treptat. Lasa persoana sa se obisnuiasca cu emotiile intense inainte de a te dezlantui. Oamenii vor avea nevoie de spatiul lor, asa ca asigura-te ca iti permiti suficient spatiu pentru libertatea emotionala si fizica. Gandeste-te la o calatorie lunga sau la o vacanta scurta de un anumit fel.

Horoscop Rac 19.02.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului