Horoscop Horoscop Rac 19.04.2019

Daca trebuie sa iti notezi acum viata, ar trebui sa fie de un zece perfect. Arati minunat, cariera ta merge bine si viata ta interna este armonioasa. Ti-ai putea dori ceva mai mult de la viata? Este posibil sa primesti vesti despre anumite succese de la locul de munca atunci cand este vorba de o vanzare importanta. Ai multe de sarbatorit in aceasta zi!

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 17 -23 iunie 2019

Ține la portofelul tau, pentru ca ai putea avea niște impulsuri ciudate (deși nobile) de a-ti da banii sau de a cheltui o sumă mare pe ceva inutil. Ar trebui să te gândesti să-ti cheltui banii într-un mod mai bun sau deloc. De ce nu te gândiți să donezi o parte din timpul tau, decât bani, pentru cei care au nevoie?
Un aspect favorabil face ca munca ta de zi să fie mult mai ușoara. Dacă ai făcut o mare impresie în ultima vreme, cere o majorare. Este posibil să ai probleme cu comunicarea . Este ca și cum ceva îți distorsionează peerceptia dar fii rabdator deoarece fara îndoială, există aventuri în magazin pentru tine!

Horoscop Rac luna iunie 2019

Luna asta îți aduce foarte multă autoanaliză. Te oprești adesea asupra unor gânduri ce le porți de mult timp în suflet, asupra unor întrebări care dăinuie parcă din eternitate. Să nu rămâi închis în acestă atmosferă, ci doar încercă să dinamizezi acestă stare cu un joc al minții. Pune mintea la muncă mai mult decât ai făcut-o până acum, nu mai accepta răspunsuri incomplete și vei descoperi adevărurile pe care le credeai de nepătruns, în curând.

E momentul să devii mult mai atent cu tine, în sensul sincerității cu care îți răspunzi la întrebările despre tine. Tot ce ai lasăt să treacă apparent și ușor, până acum, trebuie refiltrat prin filtrul rațiunii sincere.

Nu incerca să aprinzi lumânarea la ambele capete, nu e bine! Trebuie să fie foarte atent la sănătatea ta și la starea ta de bine, dar, foarte important și la cei din imediata ta apropiere.mai trebuie să acumulezi ceva experiență, dar toate la timpul lor, pe rând și cu atenție vei înțelege exact unde te situiezi.

Horoscop de ieri

In decursul acestei zile vei avea posibilitatea sa iti pui in aplicare anumite idei creative pe care le ai de cateva zile. Ar fi indicat sa le arati si superiorilor ceea ce ai facut si vei avea doar de castigat. Incearca sa nu iei in seama vorbele rautacioase a colegilor. Spre seara vei dori sa imparti aceasta reusita cu cei dragi.

Horoscop Rac 19.04.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului