Horoscop Horoscop Rac 19.05.2019

Astazi ai putea primi semnale inconfortabile de la unul sau mai multi dintre prietenii tai. Poate ca cineva nu se simte bine, dar a iesit sa joace oricum. Tensiunea dintre ceilalti ar putea sa te ajute sa afli ce se intampla, deoarece oamenii cand sunt stresati si sunt susceptibili sa greseasca. Cel mai bine este sa te concentrezi pe actiunile solitare daca poti.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 16 – 22 septembrie 2019

Alinierele planetare indica faptul ca in aceasta saptamana unii dintre voi isi vor schimba planurile de cariera incercand sa gaseasca o alta sursa de venit. Unii dintre voi vor experimenta si un val de nostalgie, amintiri si romantism. Prietenii si partenerii romantici isi vor dezvalui mai usor sentimentele iar cei dragi vor fi mai dispusi sa accepte idei noi. Pana la sfarsitul saptamanii vei avea posibilitatea de a-ti cunoaste limitele, nevoile si asteptarile pe care le ai.

Horoscop Rac luna septembrie 2019

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Oamenii s-ar putea satura de atitudinea ta aspra. Acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa schimbi ceea ce esti. Doar fii mai constient de modul in care cuvintele tale ii afecteaza pe ceilalti. Fii pregatit sa sa fii binedispus cand oamenii incep sa apara. Nu jigni oamenii din jurul tau si astepta-te sa nu dea inapoi niciodata.

Horoscop Rac 19.05.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului