Horoscop Horoscop Rac 21.03.2016

Cel mai bun moment pentru a lua măsuri şi decizii este, din păcate, pierdut. Cu toate acestea, o mulţime de alte promisiuni sunt făcute. Cu cât ai mai mulţi prieteni şi mai neobişnuită şi plină de aventuri este activitatea ta, cu atât este mai probabil să ai succes.

Horoscop saptamanal Rac 17 -23 iunie 2019

Ține la portofelul tau, pentru ca ai putea avea niște impulsuri ciudate (deși nobile) de a-ti da banii sau de a cheltui o sumă mare pe ceva inutil. Ar trebui să te gândesti să-ti cheltui banii într-un mod mai bun sau deloc. De ce nu te gândiți să donezi o parte din timpul tau, decât bani, pentru cei care au nevoie?
Un aspect favorabil face ca munca ta de zi să fie mult mai ușoara. Dacă ai făcut o mare impresie în ultima vreme, cere o majorare. Este posibil să ai probleme cu comunicarea . Este ca și cum ceva îți distorsionează peerceptia dar fii rabdator deoarece fara îndoială, există aventuri în magazin pentru tine!

Horoscop Rac luna iunie 2019

Luna asta îți aduce foarte multă autoanaliză. Te oprești adesea asupra unor gânduri ce le porți de mult timp în suflet, asupra unor întrebări care dăinuie parcă din eternitate. Să nu rămâi închis în acestă atmosferă, ci doar încercă să dinamizezi acestă stare cu un joc al minții. Pune mintea la muncă mai mult decât ai făcut-o până acum, nu mai accepta răspunsuri incomplete și vei descoperi adevărurile pe care le credeai de nepătruns, în curând.

E momentul să devii mult mai atent cu tine, în sensul sincerității cu care îți răspunzi la întrebările despre tine. Tot ce ai lasăt să treacă apparent și ușor, până acum, trebuie refiltrat prin filtrul rațiunii sincere.

Nu incerca să aprinzi lumânarea la ambele capete, nu e bine! Trebuie să fie foarte atent la sănătatea ta și la starea ta de bine, dar, foarte important și la cei din imediata ta apropiere.mai trebuie să acumulezi ceva experiență, dar toate la timpul lor, pe rând și cu atenție vei înțelege exact unde te situiezi.

Horoscop de ieri

Ar putea fi greu sa stai intr-un anumit loc astazi. Oamenii vor incerca sa faca orice doar pentru a te muta in alt loc. Orice pare partial si solid, poate ajunge sa fie fragil si detasat. Fereste-te de locul in care pasesti. Pamantul este capabil sa se surpe fara vreun avertisment. Apetitul tau poate fi mare, dar probabil ca nu va fi suficienta hrana pentru a il satisface.

Horoscop Rac 21.03.2016

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului