Horoscop Horoscop Rac 23.02.2016

Eforturile tale casnice vor fi cu siguranță răsplătite. Casa ta arată extraordinar. Toți cei care îți vor călca pragul îți vor confirma asta. Unii vizitatori neașteptați se vor opri să te salute și vor termina prin a rămâne la cina. Ești o gazdă primitoare, amabilă, să nu mai spun un bucătar grozav. Poate cineva să dea vina pe musafirii tăi pentru că își doresc să rămână?

Horoscop saptamanal Rac 09 – 15 decembrie 2019

Datorita conexiunilor pe care le puteti realiza veti face pasi mari pe proiecte cheie. Cuvintele tale pot fi foarte convingatoare iar conversatiile te pot face dornic sa te conectezi cu cineva care iti va fi de mare folos. In aceasta saptamana vei fi foarte inspirat sa iti infrumusetezi casa si vei lua masuri pentru a-ti imbunatati viata de familie. Weekendul se arata cu mari pasiuni in intimitatea cuibului tau de dragoste.

Horoscop Rac luna decembrie 2019

Nativilor din aceasta zodie li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Un parteneriat care s-ar fi putut inainta constant, poate parea blocat. Acest lucru ar putea implica afaceri sau romantism. Nu este un moment bun pentru a incerca sa iti presionezi partenerul spre progres. vei intalni doar rezistenta incapatanata, care va incetini lucrurile si mai mult. Ai rabdare si lasa lucrurile sa progreseze in timpul lor.

Horoscop Rac 23.02.2016

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului