Horoscop Horoscop Rac 23.04.2016

Astepti ca partenerul tau sa te sune la locul de munca? Chiar daca vrei sa auzi vesti de la el, esti prins cu munca si nu ai timp de nimic si nimeni. Pe masura ce lucrezi, asigura-te ca mai esti conectat la lumea reala. In caz contrar, te vei sabota singur de la ceea ce vrei sa faci cel mai mult azi.

Horoscop săptămânal Rac 25 martie – 31 martie 2019

              Nu ai motive să te îngrijorezi pentru starea în care te afli. Oricât de multe întrebări ai avea despre ce este bine și ce este rău, în ceea ce faci, nu ai de ce să te îngrijorezi, pentru că, încă te afli pe calea cea bună. Cu puțină liniște în suflet, vei reuși să simți acesl lucru și atunci când vei vorbi cu tine însuți, când vei asculta vocea aceea interioară care te-a ghidat mereu.

De asemenea, intri într-o perioadă foarte propice activităților pe care le desfășori zi de zi. Tot ce îți propui, se pare că o să îți și iasă. Nu te opri de la nimic din ce crezi că poate fi benefic carierei tale și succesul ăți va sta alături.

În toată acestă zarvă, este important să nu uiți de cei apropiați, de famile sau de persoana iubită, pentru că, ești cumva tentat să le pui pe planul doi. Nu e cea mai bună decizie. Trebuie să reușești să îi ții aproape pe cei dragi și apropiați. Așa vei avea și mai multe motive de bucurie.

Horoscop Rac luna martie

E timpul să acorzi mai multă atenție relațiiilor tale cu partenerii de servici sau colegii. În acestă perioadă pot aparea unele mici divergențe poate chiar conflicte spontane cu cei de la service și chiar cu superiorii. Ai rabdare ! Acesta este îndemnul pe care ar fi bine să il urmezi în perioada acesta, nu ai nimic de pierdut ci ai șansa să te ferești de situații neplăcute care îți ies în cale. Pot fi însă și unele noi apariții în cercul de cunoscuți și apropiați, apariții care sunt în avantajul tău. Dacă ai propria afacere și gestionezi activități cu respundere, se pare că succesul e de partea ta luna acesta.

Trebuie să te aștepti la ceva discuții cu partenerul, pentru că intrați intr-o  zonă de test al iubirii și încrederii. Sfatul de urmat este să nu lași trecut și amintirile să vă argumenteze discuțiile. Ce a fost nu mai are puterea să vă determine, așa că merge-ti mai departe. Ești pe punctul de a înțelege însă că dezgroparea morților nu folosește la nimeni, așa că trebuie să ai mare atenție până unde mergi în aceste înfruntări, pot aparea niște lucruri neștiute de celălalt la lumină.

Dacă vie trece pe la medic, vei avea o surpriză neplăcută, chiar te poți speria de-a binelea. Dar fii liniștit, e doar o interpretare greșită a unor investigații de rutină, nu ai fost niciodată mai sănătos ca acum.

Cu banii stai din ce în ce mai bine, poate vei reuși să și pui deoparte ceva, desi ești destul de la larg la mână, din fire. Mai bine ar fi să faci tu niște calcule, așa cum știi, și să acumulezi începând de luna asta, câte ceva pentru mai târziu.

Horoscop de ieri

Cresterea entuziasmului pentru proiectul tau preferat te poate duce intr-o noua directie. Poti decide chiar sa iti schimbi cariera pentru a te dedica pe deplin lucrului ce ai descoperit ca iti place cel mai mult. Sanatatea ta fizica, emotionala si spirituala trebuie sa fie foarte buna acum. Calitatea vietii tale se va imbunatati. Lasa-te dus de val.

Horoscop Rac 23.04.2016

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului