Horoscop Horoscop Rac 25.02.2016

Dezamăgirea provocată de o persoană publică pe care o admirai îți poate strica ziua. Te-ai putea îndoi de convingerile si valorile în care ai crezut toată viața. Ține minte că asta este de fapt un proces sănătos. Pănă mâine cel mai probabil te vei împaca cu tine însuți și îți vei stabili noi convingeri și valori, dar de data asta ale tale. Rezistă!

Horoscop saptamanal Rac 17 -23 iunie 2019

Ține la portofelul tau, pentru ca ai putea avea niște impulsuri ciudate (deși nobile) de a-ti da banii sau de a cheltui o sumă mare pe ceva inutil. Ar trebui să te gândesti să-ti cheltui banii într-un mod mai bun sau deloc. De ce nu te gândiți să donezi o parte din timpul tau, decât bani, pentru cei care au nevoie?
Un aspect favorabil face ca munca ta de zi să fie mult mai ușoara. Dacă ai făcut o mare impresie în ultima vreme, cere o majorare. Este posibil să ai probleme cu comunicarea . Este ca și cum ceva îți distorsionează peerceptia dar fii rabdator deoarece fara îndoială, există aventuri în magazin pentru tine!

Horoscop Rac luna iunie 2019

Luna asta îți aduce foarte multă autoanaliză. Te oprești adesea asupra unor gânduri ce le porți de mult timp în suflet, asupra unor întrebări care dăinuie parcă din eternitate. Să nu rămâi închis în acestă atmosferă, ci doar încercă să dinamizezi acestă stare cu un joc al minții. Pune mintea la muncă mai mult decât ai făcut-o până acum, nu mai accepta răspunsuri incomplete și vei descoperi adevărurile pe care le credeai de nepătruns, în curând.

E momentul să devii mult mai atent cu tine, în sensul sincerității cu care îți răspunzi la întrebările despre tine. Tot ce ai lasăt să treacă apparent și ușor, până acum, trebuie refiltrat prin filtrul rațiunii sincere.

Nu incerca să aprinzi lumânarea la ambele capete, nu e bine! Trebuie să fie foarte atent la sănătatea ta și la starea ta de bine, dar, foarte important și la cei din imediata ta apropiere.mai trebuie să acumulezi ceva experiență, dar toate la timpul lor, pe rând și cu atenție vei înțelege exact unde te situiezi.

Horoscop de ieri

Este posibil sa fii putin mai clar in legatura cu directia profesionala astazi. Motivatia ta a disparut fara avertisment. Ce s-a intamplat? Poate ca trebuie sa te implici in anumite proiecte care au o rezonanta mai generala. Proiectele care vizeaza numai interesele tale sau care au un domeniu restrans nu iti mai atrag atentia.

Horoscop Rac 25.02.2016

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului