Horoscop Horoscop Rac 26.06.2019

Daca cineva este capabil sa se ocupe de energia emotionala intensa a zilelor noastre, acea persoana esti tu. Alti oameni pot fi suparati si incapabili sa faca fata problemelor sensibile care ar putea aparea. Ai grija, deoarece poate sa apara o opozitie majora care iti va tulbura planurile. Te vei confrunta cu o forta practica, care iti va pune la indoiala metodele de functionare. Utilizeaza aceste lectii in avantajul tau.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile si dilemele care implica bani, calatorii, probleme juridice si unele obligatii, au o importanta semnificativa. Nu lua nici o decizie saptamana aceasta, ca mai apoi sa actionezi cu rapiditate, deoarece te vei simti mai mult decat gata sa profiti de ceea ce apare.

Horoscop Rac luna septembrie 2020

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Un apel telefonic lung, dar necesar de la un prieten apropiat sau partener de dragoste, te-ar putea deranja astazi la locul de munca. Problemele imediate, trebuie solutionate. S-ar putea sa nu te simti ingrijorat daca ai acorda mai mult timp acestei persoane si chiar ai putea atrage o atentie nelinistitoare, dar trebuie sa porti aceasta conversatie acum. Probabil ca nu va avea efecte negative pe termen lung, asa ca fa ceea ce trebuie sa faci. Te vei simti mult mai bine.

Horoscop Rac 26.06.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului