Horoscop Horoscop Rac 27.12.2016

Nu te astepta la o reactie anume de la unele persoane chiar daca astazi se vor spune cele mai amuzante bancuri. Astazi ar fi bine daca ai incerca sa faci unele exercitii fizice. Cel mai bun mod de a gestiona acest lucru este de a te angaja in unele activitati ce necesita disciplina,eficienta si pregatire. Termina treburile incepute si poti sa iti planifici lucrurile distractive pentru seara.

Horoscop saptamanal Rac 10 -16 iunie 2019

Cu siguranță racii își vor aminti de această saptamana. Se referă în principal la câștiguri finaciare de care nu vă puteți plânge, însă tot va nemulțumește. Bazați-vă pe propriile forțe și pe abilitățile voastre, acestea vă pot conduce spre fericire, aveți tendința de a vă lua prea multe angajamente iar aceasta nu este cea mai bună variantă. Încearcă să relaționezi cu persoane care au situații asemanatoare cu ale tale,aceastea te-ar putea ajuta cu anumite soluții la care nici nu te-ai gândit.
Atat prestigiul tău cât și poziția socială vor creste. Daca oferi totul, atunci ai șansa de a avea succes, aduți aminte că jumatățile de masură nu sunt indicate.
O persoană din trecut care te-a ajutat cu sfaturi întotdeauana, va avea nevoie de ajutorul tau. Nu o refuza, nu uita binele se întoarce oricui și niciodată nu știi când vei avea nevoie de ajutor.

Horoscop Rac luna iunie 2019

Luna asta îți aduce foarte multă autoanaliză. Te oprești adesea asupra unor gânduri ce le porți de mult timp în suflet, asupra unor întrebări care dăinuie parcă din eternitate. Să nu rămâi închis în acestă atmosferă, ci doar încercă să dinamizezi acestă stare cu un joc al minții. Pune mintea la muncă mai mult decât ai făcut-o până acum, nu mai accepta răspunsuri incomplete și vei descoperi adevărurile pe care le credeai de nepătruns, în curând.

E momentul să devii mult mai atent cu tine, în sensul sincerității cu care îți răspunzi la întrebările despre tine. Tot ce ai lasăt să treacă apparent și ușor, până acum, trebuie refiltrat prin filtrul rațiunii sincere.

Nu incerca să aprinzi lumânarea la ambele capete, nu e bine! Trebuie să fie foarte atent la sănătatea ta și la starea ta de bine, dar, foarte important și la cei din imediata ta apropiere.mai trebuie să acumulezi ceva experiență, dar toate la timpul lor, pe rând și cu atenție vei înțelege exact unde te situiezi.

Horoscop de ieri

Visele tale sunt mai mult decat arsuri ale neuronilor. Ele pot indica probleme nerezolvate, stres, dorinte adanci si amintiri pierdute. Ele se pot dovedi instrumentale necesare pentru intelegerea si rezolvarea problemelor. Pastreaza-ti un jurnal al viselor si cei putea accesa puterea din subconstientul tau si tot ce poti invata de la el. Examineaza visele tale recente. Vezi daca e ceva ce trebuie sa recunosti.

Horoscop Rac 27.12.2016

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului