Horoscop Horoscop Rac 29.07.2020

Iesi in aer liber astazi si relaxeaza-te. Oboseala ti-ar putea aduce doar probleme si risti sa faci niste greseli din cauza carora poti sa pierzi respectul celorlalti. Aceasta ar putea foarte bine sa fie o situatie in care toata lumea vede ceva, dar numai tu vezi adevarul. Incearca sa nu lasi acest lucru sa se intample. Fii indraznet si asertiv si nu-i lasa pe altii sa iti presare praf in ochi.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 03-09 august 2020

Perioadele grele și furtunoase pe plan personal te-au afectat și ai devenit extrem de sensibil la vorbele celor din jur. Devii cinic atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui şi apelezi la cuvinte tăioase indiferent dacă este vorba despre partenerul de viaţă sau alt membru al familiei. Marţi auzi nişte vorbe răutăcioase spuse de unii pe la spate care critică modul în care te comporţi la locul de muncă, motiv suficient să pornești un adevărat război.

Mare atenție la capitolul sănătate pentru că excesele te aduc în pragul unei vizite la doctori. Oricât de mult ai vrea să ascunzi acest lucru familiei pe termen lung strategia te va afecta doar pe tine.

Horoscop Rac luna august 2020

În această lună vei restabili vechi relații , și chiar te vei împăca cu persoanele cu care ai fost în ceartă până acum.
Spre sfarșit de lună o să întalniți dificultăți la servici și cel mai bine e să cereti ajutorul persoanelor care nu v-au dezamăgit niciodată , cu siguranță nu o vor face nici de data asta, iar ceea ce ați considerat până acum ghinion, acum devine constructiv, iar sfârșitul lunii reușiți să-l marcați cu un succes.
În viața personală predomină liniștea, racii reușesc să-și redobândeasca starea de confort alături de partenerul său .
Conflictele care până în acest moment păreau inevitabile , dintr-o dată dispar și racii găsesc limpezime în toate emoțiile sale față de partener.

Horoscop de ieri

Nu iti fa griji ca nu esti pe calea cea buna, pentru ca esti. Pari sa fii mereu la locul potrivit la momentul potrivit. Nu este nevoie sa simti un anumit regret sau rusine pentru lucrurile care s-au intamplat in trecut. Transforma experientele negative in lectii pentru un viitor mai bun. Chiar daca este posibil sa nu poti schimba o anumita situatie, iti poti schimba cel putin reactia la aceasta.

Horoscop Rac 29.07.2020

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului