Horoscop Horoscop Rac 29.08.2020

Ai tendinta sa fii curios si incerci mereu sa afli mai multe despre interesele tale. Astazi ai putea fi dornic sa cercetezi un subiect, dar nu poti gasi nicio informatie despre acesta, indiferent de cate biblioteci sau baze de date explorezi. Nu te deranja cu asta azi. Vei fi frustrat. Uita-te la televizor. Cel putin vei avea cateva rasete.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile si dilemele care implica bani, calatorii, probleme juridice si unele obligatii, au o importanta semnificativa. Nu lua nici o decizie saptamana aceasta, ca mai apoi sa actionezi cu rapiditate, deoarece te vei simti mai mult decat gata sa profiti de ceea ce apare.

Horoscop Rac luna septembrie 2020

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

O mica adunare in cartierul tau ar putea atrage oameni interesanti, dar s-ar putea sa te simti putin obosit si sa te gandesti sa ramai acasa. S-ar putea ca energia ta sa ramana in urma, deoarece toata energia o vei recupera in timp. S-ar putea sa fie bine sa depui efortul si sa mergi inainte daca este posibil.

Horoscop Rac 29.08.2020

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului