Horoscop Horoscop Sagetator 01.12.2018

Simte-te liber sa lasi totul deoparte in aceasta zi. In sfarsit, vei fi invitat sa te ridici si sa spui ceea ce simti. Nu lasa pe altii sa te impinga in locuri unde nu vrei sa fii. Cheia este de a explora profund cu mintea ta patrunzatoare si de a impartasi cunostintele tale incredibile cu ceilalti. Nu fi surprins daca actiunile tale cauzeaza o anumita tensiune. Nu lasa acest lucru sa te opreasca sa faci ceea ce crezi ca ai dreptate.

  • Dragoste
    2.0 rating
  • Bani
    3.0 rating
  • Sanatate
    5.0 rating
Horoscop săptămânal Săgetător 11 februarie – 17 februarie 2019

Va începe o săptămână pe cinste pentru tine. În special la service vei avea parte de schimbări pozitive, poate chiar în ceea ce privește poziția în care afli. Vei avea astfel șansa să pui pe picioare proiecte mai vechi, menite să îmbunătățească considerabil veniturile.

Viața alături de cel drag se arată foarte agreabilă și plină de pasiune și va umple cu succes activitatea pe care o desfășori. E minunat ce te așteaptă, doar deschide ochii și vei vedea ca nu visezi.

Dacă se ivesc posibilități de investiție, nu ar trebuie să le ocolești, e un timp bun pentru asta și tu ai șanse reale să te bucuri de o asemenea decizie. Este însă esențial să te deschizi către ceilalți, astfel vei rupe bariere care îți stau în cale și care nu te avantajează.

Horoscop Sagetator luna februarie

În a doua parte a lunii vei da frâu liber sentimentelor și se pare că vei petrece câteva clipe pasionale alături de persoana pe care o iubești.  Acum ar fi prilejul perfect să faci propuneri persoanei pe care o iubești de ceva timp, chiar dacă nu ai masurat complet șansele pe care le ai. Tu doar încearcă și vei vedea că lucrurile se mișcă în direcția bună. E luna în care ai cele mai multe șanse să fii remarcat așa cum îți dorești tu, deci nu pierde vremea prea mult și organizeaza-te în așa fel încât să petreci cât mai mult timp impreună cu cel drag.  

La servici ai parte de o perioada de liniște, perioadă de care ar trebui să profiți și să folosești timpul în folosul tău. Poate ai planuri și proiecte pe care ai vrea să le aduci la lumină și acum e momentul să te gândești și să le începi. Privește viguros înainte și vei reuși acolo unde, până nu demult, ajungeai doar în vis. O să ai parte de foarte multă creativitate și dorință de muncă, așa că pune mâna pe muncă și deschide drumuri, încearcă ce nu ai mai încercat niciodată.

E timpul pentru un nou drum, cu totul și cu totul nou, poate chiar o cale de pionierat pe care nu vei greși dacă vei merge pentru că așa se nasc lucrurile noi și inovatoare. Ai șanse mari să fii de succes și să te autodepășești.  

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea sa te simti in mod special sexy si pasionat acum. Te vei bucura de rasfoirea unor cataloage de tesaturi sau mobilier bogat. Daca esti implicat intr-o relatie, poti dori sa petreci seara singur cu partenerul tau. Daca nu, nu fi surprins daca atragi o persoana noua. Oricum, vei atrage priviri admirative de la straini.

Horoscop Sagetator 01.12.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange